YD Apple mantıklı mı

sen troll bi arkadaşsın sana daha cevap vermicem senle yetkililer ilgilensin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

afferın önce izin al

yoksa küpenden tutar çekerim canın yanar :D
kanka bence sen trollsun herkes sana karşı farkındaysan bana cevap bile vermemişsin dediklerinin mantıklı acıklaması yok

afferın önce izin al

AWSLDKGMAWSLGKMSDGHLŞKSDFMHDSFH

afferın önce izin al

aynen kanka ben trollum sen dogruları diyon oylemi ne komik adamsın ya sen adamı kazıklıcaktın işini bozduk diye laf yapıyon

kanka bence sen trollsun herkes sana karşı farkındaysan bana cevap bile vermemişsin dediklerinin mantıklı acıklaması yok
2k mesajım var troll sarı sitede dolanan birçok iphone toplama veya yenilenmiş cihazlar olabiliyor bu cihazlar telefonun içinden parça değişikliği yapıldığına dair uyarı vermıyor + olarak 3tools gibi uygulamalarıda atlayabiliyor içine taktıkları parça sayesinde ben devamlı yurt dışı cihaz aldığım için yapılanları duyuyorum görüyorum neyini anlamıyorsunuz

+ olarak kendi cihazıma istediğim fiyatı veririm adam almak zorunda değil istesem 40k isterim bu olayda sizi alakadar etmez adam uygun bulmazsa almaz

2k mesajım var troll sarı sitede dolanan birçok iphone toplama veya yenilenmiş cihazlar olabiliyor bu cihazlar telefonun içinden parça değişikliği yapıldığına dair uyarı vermıyor + olarak 3tools gibi uygulamalarıda atlayabiliyor içine taktıkları parça sayesinde ben devamlı yurt dışı cihaz aldığım için yapılanları duyuyorum görüyorum neyini anlamıyorsunuz
knk servise götürdugun zaman soyluyor sana kuzenim applede calışıyor oyle demişti bana yani istiyorsan yarın sorara teyit ettiririm

faturan varsa gösterirsin yd cihazda da yurt içi fatura olmucağı için tr de baktıramazsın yurt dışına çıkıp cihazın aldığı ülkenin apple servisine baktırırsın

servis faturasız cihaza bakmaz
Hahaha
Hahaha
aynen bakmazmış

hocam iphonedan çok anlamıyom şimdi arkadaş toplama cihaz falan diyor iyice kafam karıştı biri diyor toplamaysa gözüküyor diğeri diyor gözükmüyor
Toplama ise vidalardan belli olur ama bizim milletin aklı kurnazlıkta onunda yolunu bulurlar. Toplama ise bulaşmayın sakın.

toplama almicaz
Kapalı kutu sorunsuzsa sıkıntı olacağını sanmıyorum güvenilirse. Ama dediğim gibi 4 ay çift telefon gezmeyi kabul ediyorsanız alın. Diğer telefon çantada dursa int paylaşımı ve arama yapsanız yeter. Ana telefonunuzu hep kullanmaya devam edersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,400
Üyeler
183,111
Son üye
kereviz
Geri