YD Apple mantıklı mı

Oktayy_00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
152
YD iphone 14 15 pro max fiyatlarına bakıyorum bir tane ilan buldum 15 pro max %92 pil sağlığı 256gb mağaza 12 ay garantili sorun çizik falan yok demiş fiyatı da 30k civarı sizce alınır mı YD almak mantıklı mı? Ya da sıfır s25 se mi almalıyım

Telefon 4 ay kapandığında sıkıntı çekmem diyorsan alabilirsin. Ya para verip kaçak yollarla açtıracaksın ya da yanında ek telefon gezdireceksin. Bir de yurt dışı olan bir telefonun 2. sahibi olacaksın. İleride değiştirmek istediğinde parasını geri alamayacağını da hesaba kat.

Telefon 4 ay kapandığında sıkıntı çekmem diyorsan alabilirsin. Ya para verip kaçak yollarla açtıracaksın ya da yanında ek telefon gezdireceksin. Bir de yurt dışı olan bir telefonun 2. sahibi olacaksın. İleride değiştirmek istediğinde parasını geri alamayacağını da hesaba kat.
hocam 8 ay kullanıp daha sorna açtırırsam 1 ay geçtikten sonra kapanırsa ek telefon ile kullanabilir miyim yine

benim 15 proyu satayım sana yurt dışı pili 89 da 28 e bırakırım kutusu kablosu cart curt var ben 16 pro alcam

Her sene türkiyede olsak da yenileniyor mu yoksa yd a mı çıkmak gerkiyor 8 ayın yenilenmesi için?

hocam 8 ay kullanıp daha sorna açtırırsam 1 ay geçtikten sonra kapanırsa ek telefon ile kullanabilir miyim yine
Senin iCloud'una bağlı herhangi bir iPhone cihazını aynı kablosuz ağa bağlayarak birbirleriyle entegre bir şekilde kullanabilirsin.

Geri