Telefonumu değiştirmeli miyim?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,449
Önceki telefonu kırdıktan sonra telefona masraf yapmaktan çekindiğim için uzun süredir Samsung Galaxy M21 kullanıyorum. Telefonun 64 GB kapasitesinin dolması, kasmaya başlaması, yazılım desteğinin bitmesi gibi sebeplerden değiştirmeyi düşünüyorum. Ama bir yandan da gündelik işler ve hafif oyunlar için kullandığımdan bununla idare edip, fotoğraf makinesi alma fikrim var. Yeni telefon alırsam sarı siteden Nothing Phone 2 almak istiyorum ama şu yurt dışı, sim, imei olaylarını hiç bilmiyorum. Nedir ne değildir fikrim yok, hangi ilanlara bakmam lazım falan bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Önceki telefonu kırdıktan sonra telefona masraf yapmaktan çekindiğim için uzun süredir Samsung Galaxy M21 kullanıyorum. Telefonun 64 GB kapasitesinin dolması, kasmaya başlaması, yazılım desteğinin bitmesi gibi sebeplerden değiştirmeyi düşünüyorum. Ama bir yandan da gündelik işler ve hafif oyunlar için kullandığımdan bununla idare edip, fotoğraf makinesi alma fikrim var. Yeni telefon alırsam sarı siteden Nothing Phone 2 almak istiyorum ama şu yurt dışı, sim, imei olaylarını hiç bilmiyorum. Nedir ne değildir fikrim yok, hangi ilanlara bakmam lazım falan bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
64 gb bu devirde süründürür yd almak istiyorsan onlardan anlayanlara sorabilirsin sonuç olarak değiş bence orta segment bir şeyle

yd alırsan server kayıtlımı sorcan, fiyat kollayabilirsin, ben normalde 12 bin olan şeyi 8.5 a buldum acil satıcak diye

Bir an önce apple'a geçip çağ atlamalısın
Düzenleme: boşa altı okuma kısaca apple sevmiyorum valla tartışacak halim yok hastayım saçmalamış olabilirim altta

Telefon alma konusunda emin olduğum tek şey Apple istemediğimdir. Hiç sevmem apple'ın telefonlarını. 1 gün dayanmayan şarjları mı dersin, gereksiz kısıtlamaları, hiç sevmediğim yazılımı, seni kendi sistemine köle eden yapısı vs. sevmiyorum ben. ABD'de falan olsam belki olabilirdi çünkü orada fiyat olarak mantıklı olabiliyor da ben Türkiye'de gidip o kadar para vereceğim bir de üstüne saçmalıklarını çekeceğim, yok ben almayayım. Türkiye'de çoğu kişinin alma sebebi zaten algıdan. Adamlar 60hz üstü telefon görmemiş :)

Bencede benim telefon um kırıktı kenarından icerisi gozukuyordu beyaz ışık gorunuyordu bide sürekli donuyor diye degistirirdim
Benimki de bir kaç uygulama açınca donuyor bir de yer yok telefonda kaç kez temizledim ama yetmiyor işte

Benimki de bir kaç uygulama açınca donuyor bir de yer yok telefonda kaç kez temizledim ama yetmiyor işte
Bende tek uygulama açınca cok ısınıyor ve donuyor yerde kısıtlıydı ekran da kırıktı içerdeki beyaz ışık falan gorunuyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta benimki 32 GB dı depolama 2 GB rami vardı

Cok yaşadım

Daha gecmeyecektimde zorunlu olarak geçtim

Geri