❌İndirim Bitti! Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Ürünü kardeşime aldım kutudan çıkardığım an şaşırdım bu fiyata satıldığına. Profesyonel olarak oyun oynayıp düşük gecikme vs gibi takıntılarınız varsa zaten direkt mekanik almalısınız ama normal kullanım için klavye bakanlar veya ucuz klavye arayanlar kaçırmasın.
RGB modları yeterince zengin ve tamamen kapanabiliyor.
Kablosu çıkarılabiliyor. Yani kendi kablosuna zarar gelirse herhangi bir Type-C kablo takıp kullanabilirsiniz.
Beğendikten sonra bir tane de kendime aldım kenarda dursun diye.
Ofis kullanımı için de mükemmel çünkü en ufak bir çıtırtı bile çıkarmayacak kadar sessiz ve basış hissiyatı tok,rahat.
Kaçırmayın derim.
En kötü benim gibi alın kenarda dursun lazım olur. Ya da hediye edin.

İndirimli fiyatı 649TL.

KAPLAN300 kodunu yazarak ekstra 300TL indirim alabilirsiniz.

349TL üstüne kargo eklendiğinde 398TL oluyor.

Aldim geldi, gerçekten güzel duruyor.. teşekkürler

Kampanya yada kod tarihi belirli mi bu arada hocam ?
Kodun sınırlı stok olduğunu biliyorum sadece (sayısını bilmiyorum) kampanya bitişi hakkında fikrim yok ama yılbaşında biter tahminimce.
Aldim geldi, gerçekten güzel duruyor.. teşekkürler
hayırlı olsun :hoba:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben burada çoğu beğenenin aksine beğenmedim , membran için bile çok yumuşak silgiye basarmış gibi hissiyat veriyor
Bu biraz da tercih meselesi. Özellikle bu yumuşaklığı arayan da var.

Ben de beğendim yumuşacık. Membran hissi kötüdür normalde ama bu fena değil.

bu fiyata gerçekten cok keyifli aşırı sessiz ve rgb modları gayet güzel ışıklandırması yeterli seviyede. Hissiyat anlamında tuşları yumuşak plastik o da güzel hissiyatta konuyu paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum . 4 arkadaşıma daha aldırdım hepsi cok memnun kaldı

350tlye bu kadar verimli hiçbir şey alamazsınız klavye çok iyi boş yorum yapmayın bedava fiyata bu kalite hiçbir şey abi hiçbir şey alamazsın dürüm parası alın

Sonuna kadar katılıyorum. 10 dolar bile değil arkadaşlar. Bir öğün yemek parasına sizi belki yıllarca götürecek bir klavye alıyorsunuz. Mebranlar bu arada ömürlük, zamanla kirlenince açıp ipa veya saf su ile temizliyorsun yeni gibi oluyor. Mekanikler bir sene içinde ya basmamaya yada takılı kalmaya başlıyor.

bu fiyata gerçekten cok keyifli aşırı sessiz ve rgb modları gayet güzel ışıklandırması yeterli seviyede. Hissiyat anlamında tuşları yumuşak plastik o da güzel hissiyatta konuyu paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum . 4 arkadaşıma daha aldırdım hepsi cok memnun kaldı
Rica ederim hayırlı olsun hepinize güle güle kullanın :blobdance:

Sonuna kadar katılıyorum. 10 dolar bile değil arkadaşlar. Bir öğün yemek parasına sizi belki yıllarca götürecek bir klavye alıyorsunuz. Mebranlar bu arada ömürlük, zamanla kirlenince açıp ipa veya saf su ile temizliyorsun yeni gibi oluyor. Mekanikler bir sene içinde ya basmamaya yada takılı kalmaya başlıyor.
Yenilemeden 350TL ye yenisini al kanka 1 öğün yeme :D

• Muhteşem
Reaksiyonlar: S4N0
Ürünü kardeşime aldım kutudan çıkardığım an şaşırdım bu fiyata satıldığına. Profesyonel olarak oyun oynayıp düşük gecikme vs gibi takıntılarınız varsa zaten direkt mekanik almalısınız ama normal kullanım için klavye bakanlar veya ucuz klavye arayanlar kaçırmasın.
RGB modları yeterince zengin ve tamamen kapanabiliyor.
Kablosu çıkarılabiliyor. Yani kendi kablosuna zarar gelirse herhangi bir Type-C kablo takıp kullanabilirsiniz.
Beğendikten sonra bir tane de kendime aldım kenarda dursun diye.
Ofis kullanımı için de mükemmel çünkü en ufak bir çıtırtı bile çıkarmayacak kadar sessiz ve basış hissiyatı tok,rahat.
Kaçırmayın derim.
En kötü benim gibi alın kenarda dursun lazım olur. Ya da hediye edin.

İndirimli fiyatı 649TL.

KAPLAN300 kodunu yazarak ekstra 300TL indirim alabilirsiniz.

349TL üstüne kargo eklendiğinde 398TL oluyor.

İndirim , kısa süre devam edecekmiş bilginize arkadaşlar sordum çok geç kalmayın alacak varsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,414
Üyeler
189,261
Son üye
DARKUS0000
Geri