RagnarLodbrok
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 224
RX 6700XT ile FSR 4'ü modla vs. oyunlara kurup kullanabilir miyim?
FSR 4 9000 serisi kartlar için çalışıyor sadece sanırımRX 6700XT ile FSR 4'ü modla vs. oyunlara kurup kullanabilir miyim?
optiscaler ile falan bazı oyunlarda belki ama ben denedim cyberpunk da hıcbır degışım olmadı bende ama ben oyunun ayarlarına eklemıstım optıscaler yapmamıstımRX 6700XT ile FSR 4'ü modla vs. oyunlara kurup kullanabilir miyim?
FSR 4 9000 serisi kartlar için çalışıyor sadece sanırım
FSR 2 kullanıyor diye biliyorum, yine başarılı gayet güzel fps artırıyor, geçen sene kullanıyordum gayet başarılıydı
Resmi olarak FSR 4'ün 6700XT'de çalışmadığını biliyorum da bir ara forumda falan bir muhabbet dönüyordu modlarla FSR 3'ün eski kartlarda kullanılmasıyla alakalı. O şekilde kullanabilir miyim diye merak etmiştim.7000 ve 6000 serisi resmi olarak desteklemiyor
fsr 4 9000 serisindeki yapay zeka bölümünü kullanıyor diğer kartlarda o donanım yok tarzı bir şey okumuştum bilmiyorum amaResmi olarak FSR 4'ün 6700XT'de çalışmadığını biliyorum da bir ara forumda falan bir muhabbet dönüyordu modlarla FSR 3'ün eski kartlarda kullanılmasıyla alakalı. O şekilde kullanabilir miyim diye merak etmiştim.
Resmi olarak FSR 4'ün 6700XT'de çalışmadığını biliyorum da bir ara forumda falan bir muhabbet dönüyordu modlarla FSR 3'ün eski kartlarda kullanılmasıyla alakalı. O şekilde kullanabilir miyim diye merak etmiştim.
Teşekkürler hocam. Deneyeceğim.indirmen gereken her şey var yapman gerekenleride anlatıyor..