Arc raiders alınır mı?

Oyun solo daha eğlenceli sayılır ya duo girdiğin zaman ful pvp geçiyor. Ama solo girdiğin zaman her run ayrı bir film haline geliyor. Son 3 gündür wipe atacağım için bulduğum bp'leri insanlara dağıtıyorum :D

Oyun solo daha eğlenceli sayılır ya duo girdiğin zaman ful pvp geçiyor. Ama solo girdiğin zaman her run ayrı bir film haline geliyor. Son 3 gündür wipe atacağım için bulduğum bp'leri insanlara dağıtıyorum :D
wipe mantığı nası oluyor hocam ben okadar deneyimleyemedim henüz .

wipe mantığı nası oluyor hocam ben okadar deneyimleyemedim henüz .
Belirli aralıklarla karakter ve hesap sıfırlama gelecek. Karşılığında belli geliştirmeler ve kostüm kazanacaksın. Geliştirmelerin bazıları kalıcı bazıları geçici bufflardan oluşacak. Yapılması çok gerekli değil ama benim için tekrar oynanabilirliğini arttıracağı için her sezon wipe atar yeniden başlarım gibi. Emin değilim ama şu an hazırım :D

Belirli aralıklarla karakter ve hesap sıfırlama gelecek. Karşılığında belli geliştirmeler ve kostüm kazanacaksın. Geliştirmelerin bazıları kalıcı bazıları geçici bufflardan oluşacak. Yapılması çok gerekli değil ama benim için tekrar oynanabilirliğini arttıracağı için her sezon wipe atar yeniden başlarım gibi. Emin değilim ama şu an hazırım :D
Diabloda ki sezon yenilenme mantığı ile aynı anladığım kadarıyla.
Aldım hocam indiriyorum.

Ekle bizi çatlı reis alırsan. Çatlı reisin köylüsüyüm bende ruhu şad olsun
Oyunu aldım hocam. Steam arkadaşlık kodu atarsan istek atayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bi hevesle aldım oyunu 10 saat oynadım sonra bi ağır geldi oyunu açasım gelmiyor. Solo oynadığım için sanırım bende gitmedi oyun ama sanki her an oynayabilirim gibi duruyor fakat açmaya da hevesim yok. Pişman da değilim aldığım için. Garip bir yerde şuan.
Sizde arkadaşlık kodu atarsanız istek atayım hocam steam'den bi ara gireriz sizde isterseniz.

Bende solo oynanırmı diye düşünerek aldım ve şuan 130 saat oynamışım 😂 kesinlikle alınır sürekli güncelleme getiricek yapımcı. Daha çok gelişir.
Aynı şekilde sizden de arkadaşlık kodu bekliyorum hocam. Bize biraz oyunda yol gösterici olabilirseniz sevinirim.

367878101 bu hocam ekleyin

Bence alinmaz, oyunlara cok dikkatli para harcayan biriyim. Her sezon oyunun arkasinda duracak yenilik getircek, oyuncu tabani azalmayacak oyunlara para veririm. Misal Diablo, Minecrat, Gta Online vs.
Bunun parası ne değerlidir varya alt tarafı 30 dolar ödeme yapacak 50 kere düşünür imkanı olsa firmayıda üstüne almaya kalkar öyleler

minimum 2 kişiysen hocam net alınır tek kişi gitmiyor oyun bence şuan kar yağması falan çok keyifli geliyor

Pubg yi bir iki kere denemek için oynamış birisiyim. Hangi silahı alacağım ne yapacağım derken becerememiştim de ve bu tarzı sevmiyorum diyip çıkmıştım. Arc Riders aldığım ekran kartıyla hediye geldi. Yükledim ve başta yine zorlansam da aşırı saran bir oyun. Ben tek başıma oynuyorum. 70 saat olmuştur sanıyorum. Yapacağım işler varken oynamaya başladım bu problem olmaya başladı. Dur demem gereken bir oyun. Youtube dan videolarını izleyin, az çok anlarsınız.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Enco
Geri