wipe mantığı nası oluyor hocam ben okadar deneyimleyemedim henüz .Oyun solo daha eğlenceli sayılır ya duo girdiğin zaman ful pvp geçiyor. Ama solo girdiğin zaman her run ayrı bir film haline geliyor. Son 3 gündür wipe atacağım için bulduğum bp'leri insanlara dağıtıyorum![]()
Belirli aralıklarla karakter ve hesap sıfırlama gelecek. Karşılığında belli geliştirmeler ve kostüm kazanacaksın. Geliştirmelerin bazıları kalıcı bazıları geçici bufflardan oluşacak. Yapılması çok gerekli değil ama benim için tekrar oynanabilirliğini arttıracağı için her sezon wipe atar yeniden başlarım gibi. Emin değilim ama şu an hazırımwipe mantığı nası oluyor hocam ben okadar deneyimleyemedim henüz .
Yanlış anlamışsın senin mesajını destekledimNoktalama kullan. Böyle sanki laf sokmaya çalışıyormuş gibi bi algı yaratıyorsun. Emin ol senin hocanın 2 - 3 katı yıl oyun tecrübem var.
Diabloda ki sezon yenilenme mantığı ile aynı anladığım kadarıyla.Belirli aralıklarla karakter ve hesap sıfırlama gelecek. Karşılığında belli geliştirmeler ve kostüm kazanacaksın. Geliştirmelerin bazıları kalıcı bazıları geçici bufflardan oluşacak. Yapılması çok gerekli değil ama benim için tekrar oynanabilirliğini arttıracağı için her sezon wipe atar yeniden başlarım gibi. Emin değilim ama şu an hazırım![]()
Aldım hocam indiriyorum.Oyun solo daha eğlenceli sayılır ya duo girdiğin zaman ful pvp geçiyor. Ama solo girdiğin zaman her run ayrı bir film haline geliyor. Son 3 gündür wipe atacağım için bulduğum bp'leri insanlara dağıtıyorum![]()
umarım beğenirsiniz hocamDiabloda ki sezon yenilenme mantığı ile aynı anladığım kadarıyla.
Aldım hocam indiriyorum.
Eneba'dan 980TL'ye Steam key olarak aldım. Normal fiyattan daha ucuza gelmesi de cazip geldi.umarım beğenirsiniz hocam![]()
Her halükarda worth* hocam. Eğer oyundan sıkılırsan bir iki theburntpeanut izleyin modunuz yerine gelirEneba'dan 980TL'ye Steam key olarak aldım. Normal fiyattan daha ucuza gelmesi de cazip geldi.
Oyunu aldım hocam. Steam arkadaşlık kodu atarsan istek atayım.Ekle bizi çatlı reis alırsan. Çatlı reisin köylüsüyüm bende ruhu şad olsun
Sizde arkadaşlık kodu atarsanız istek atayım hocam steam'den bi ara gireriz sizde isterseniz.Ben bi hevesle aldım oyunu 10 saat oynadım sonra bi ağır geldi oyunu açasım gelmiyor. Solo oynadığım için sanırım bende gitmedi oyun ama sanki her an oynayabilirim gibi duruyor fakat açmaya da hevesim yok. Pişman da değilim aldığım için. Garip bir yerde şuan.
Aynı şekilde sizden de arkadaşlık kodu bekliyorum hocam. Bize biraz oyunda yol gösterici olabilirseniz sevinirim.Bende solo oynanırmı diye düşünerek aldım ve şuan 130 saat oynamışımkesinlikle alınır sürekli güncelleme getiricek yapımcı. Daha çok gelişir.
Bende bugün oyunu alacağım muhtemelen bf6 almıştım sıkmaya başladı biraz arc alayım dedim ama bende ikilemdeyim yaklaşık 6-7 pubg oynadım emülatörde arc nasıl olur bilmiyorum367878101 bu hocam ekleyin
Bunun parası ne değerlidir varya alt tarafı 30 dolar ödeme yapacak 50 kere düşünür imkanı olsa firmayıda üstüne almaya kalkar öylelerBence alinmaz, oyunlara cok dikkatli para harcayan biriyim. Her sezon oyunun arkasinda duracak yenilik getircek, oyuncu tabani azalmayacak oyunlara para veririm. Misal Diablo, Minecrat, Gta Online vs.