❌İndirim Bitti! Arctic Liquid Freezer II -420 A-RGB 2.999,05 ₺ Outlet Satıcı teknobiyotik

Arızalı ürün tamir edilmiş veya iade filan olabilir güvenemedim kaldı ki bu fiyatlara Thermalight var
Hocam yaşıyor muydun ya :D
Banayenide satması garip geldi bana da kendi sitesi varken.

Yaw bu ürün insana kasa değiştirtiyor aman aman

Arctic Liquid Freezer III 420mm A-RGB aldım geçen hafta, yorumları iyidi genelde. (Daha kurmadım sistem tam tamamlanmadı diye) Soğutması tatmin eder mi beyler?

Arctic Liquid Freezer III 420mm A-RGB aldım geçen hafta, yorumları iyidi genelde. (Daha kurmadım sistem tam tamamlanmadı diye) Soğutması tatmin eder mi beyler?
piyasadaki en iyi sogutuculardan biri ama cok büyük her kasaya olmaz , bazısı pompa sesinden rahatsız olmus ona göre
KUTU HASARLI SIFIR ÜRÜN diye geciyor kutusu hasarlı diye garantisi 6 ay nasıl oluyor 2.el gibi mi satıyor acaba yoksa 2 sene garanti vermek zorunda kurallara göre ...

Ben aman aman bir fark göremedim 360 a göre. Tabi işlemciden işlemciye değişir.

piyasadaki en iyi sogutuculardan biri ama cok büyük her kasaya olmaz , bazısı pompa sesinden rahatsız olmus ona göre
KUTU HASARLI SIFIR ÜRÜN diye geciyor kutusu hasarlı diye garantisi 6 ay nasıl oluyor 2.el gibi mi satıyor acaba yoksa 2 sene garanti vermek zorunda kurallara göre ...
vergi ile alakalı bir durum olabilir fatura kesmemek için veya keserken farklı göstermek için gibi gibi

Hocam benim kasa bu NZXT H7 Flow 2024, ben bu atılan linktekini almadım trendyoldan peşin fiyatına 6 taksit aldım. Pompa sesi inşallah çok olmaz ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aman aman bir fark göremedim 360 a göre. Tabi işlemciden işlemciye değişir.
9800x3D 5070 ti sistemim, yaşadığım şehir sıcak havasıda nemli o yüzden 420 almak istedim hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,804
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri