Çözüldü✓ Rx 9060 Gigabyte mı..? Sapphire mi..? Hangi marka alınmalı..?

JackieTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
542
Merhaba arkadaşlar. Gigabyte 3 fanlı ve gerçekten büyük gözükmesi hoşuma gitti sanırım bir de aydınlatma rgb olayı varmış.

Yinede bunlar dışında sapphire 2 fanlı olmasına rağmen amd tarafında direk sapphire mi seçmek daha iyi olur..?

Gigabyte alırsam eksileri olur mu mesela kasaya yan normal bir şekilde taka bilir miyim.. Ya da soğutma açısından iyi midir.

Sipariş vericem hala aşırı kararsız kaldım.

Bende yeğenlerime hazırda olan bir pc yi upgrade amaçlı gigabyte aldım sonra yorumlara bakınca iptal ettim thermal jel kullanmışlar akma riski var ve gigabyte bunu kabul etmiş ama açıklamada bazı ürünlerde fazla kullandık ondan dolayı taşma yaptı diye kısmen kabul etmişler, bunun yanında bu olay asıl 9070 xt gaming oc serisinde patladı ama nadir kişilerde görüldü akma olayı şimdi bu açıdan bakıncada gigabyte doğru söylüyor olabilir ama öyle veya böyle ortada bir risk var .
Soğutma açısından 3 fanlı tabi daha iyi olur ama yanlış hatırlamıyorsam gigabyte ptm7950 kullanmamıştı .

Bende yeğenlerime hazırda olan bir pc yi upgrade amaçlı gigabyte aldım sonra yorumlara bakınca iptal ettim thermal jel kullanmışlar akma riski var ve gigabyte bunu kabul etmiş ama açıklamada bazı ürünlerde fazla kullandık ondan dolayı taşma yaptı diye kısmen kabul etmişler, bunun yanında bu olay asıl 9070 xt gaming oc serisinde patladı ama nadir kişilerde görüldü akma olayı şimdi bu açıdan bakıncada gigabyte doğru söylüyor olabilir ama öyle veya böyle ortada bir risk var .
Soğutma açısından 3 fanlı tabi daha iyi olur ama yanlış hatırlamıyorsam gigabyte ptm7950 kullanmamıştı .
Teşekkürler hocam ancak attığınız linkte bazı kartlar da çıktığı yazıyor kısacası biraz şans işi bir yandan Gigabyte beğendim marka sapphire kıyasla Gigabyte markaları ürünler kullandım eğer sadece bu durum varsa Gigabyte almayı tercih ederim. Açıklamalarında zaten belirtmişler.

"Fazla jelin görünümü endişe verici olsa da, bu kozmetik farklılık kartın performansını, güvenilirliğini veya ömrünü etkilemez."

Kısacası bu durum herkeste olacak anlam taşımıyor sanırsam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,746
Üyeler
187,564
Son üye
lelist
Geri