talisca1903
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 234
Bana cihaz anormal geldi de hocamNerde hocam ışık sızması bu kadarı kadı kızında da olur derler eskiler![]()
Normal hocam
İade edin hocam ilerde sorun çıkarırPeki hocalarım 10 günde cihaz 2 kere siyah ekran verdi ilkinde beklemedim kapatıp açtım düzeldi ikincide güncelleme yapılıyor ekranı geldi açıldı cihaz. Başka forumda gördüm cihazın içindeki bir kablo değişmiş serviste. Benim iade hakkım var amazonda sanırım kronik gibi duruyor ne yapmalıyım acaba?
Daha önce duydunuz mu hocam böyle bir sorun Asus tuf f16 serisinde?İade edin hocam ilerde sorun çıkarır
hocam bios güncellemesi var onu yapın yapmadıysanız, bir de ekran kartı sürücüsünü ilk önce asusun sitesinden indirin sonra nvidia uygulamasının içinden güncelleyin.Daha önce duydunuz mu hocam böyle bir sorun Asus tuf f16 serisinde?
Hocam iadeye gönderdim artıkhocam bios güncellemesi var onu yapın yapmadıysanız, bir de ekran kartı sürücüsünü ilk önce asusun sitesinden indirin sonra nvidia uygulamasının içinden güncelleyin.
hocam bios güncellemesi var onu yapın yapmadıysanız, bir de ekran kartı sürücüsünü ilk önce asusun sitesinden indirin sonra nvidia uygulamasının içinden güncelleyin.
sizin içinize hiç bir şekilde sinmemiş zaten bahane arıyormuşsunuz gibi geldi banaHocam iadeye gönderdim artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gamegaraj x5t alınır mı acaba?
Hocam ben normal bir insana göre aşırı takıntılı biriyim maalesef. Lenovo 5050 laptopu 42ye alma imkanım vardı ama Asus tufu 50 ye aldım ve araştırdığım kadarıyla açılışta ekranın gelmemesi gibi Bi çok sorun yaşamış herkes bende 2 kere yaşadım 10 günde. Diğer forumda biriyle konuştum garantiye yollamış parça değişmişler falan.sizin içinize hiç bir şekilde sinmemiş zaten bahane arıyormuşsunuz gibi geldi bana
lütfen gamegaraj alın ve bu takıldığınız herşeyin daha fazlasının onda da olduğunu görün.