2026'ya Girerken G 29 Alınır Mı?

Kağıt üstünde g29 dan çok daha üstün bir direksiyon fakat kullanmadığım için kalitesi hakkında yorum yapamam. Kullanıcı yorumlarına bakmak gerek.
1 aydır kullanıyorum. Almadan önce de tüm kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini izledim sorunuz varsa alayım :D G29 gibi hemen hevesimin geçeceği dandik bir set almadım çok şükür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sim dışında normal giriş seviyede önereceğiniz bir cihaz var mıdır peki daha ucuza?
Yılbaşından sonra stoklara gelecek. Tüm forumlarda geldiği zaman bilgilendiririm hocam. G29 gibi modellere yönelmeyin bekleyin.

Konunun tamamını okumadım bana sormuş ya :d
Okusaydınız keşke :D konunun amacı insanları 2026 ya girerken 10 yıllık ilkel setlerden kurtarmak!

1 aydır kullanıyorum. Almadan önce de tüm kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini izledim sorunuz varsa alayım :D G29 gibi hemen hevesimin geçeceği dandik bir set almadım çok şükür.

Yılbaşından sonra stoklara gelecek. Tüm forumlarda geldiği zaman bilgilendiririm hocam. G29 gibi modellere yönelmeyin bekleyin.

Okusaydınız keşke :D konunun amacı insanları 2026 ya girerken 10 yıllık ilkel setlerden kurtarmak!
bunu mu almak mantıklı vd4 mü yoksa bütçe yükseltip vd6 mı yazın stok olur mu hocam bir de

bunu mu almak mantıklı vd4 mü yoksa bütçe yükseltip vd6 mı yazın stok olur mu hocam bir de
Simracing ile de ilgileneceksen VD6 daha mantıklı. Aşağıdaki iki incelemede de VD6'nın en mantıklı tercih olduğunu söylüyorlar. Ben ilk incelemeyi izleyerek almaya karar vermiştim. Boosted Media sim racingte ciddi bir kanaldır.

G29 tek iyi yanı ikince elde hızlı satılması. Heves atmalık bir direksiyon. Ben de zaten dişli sesleri rahatsız ettiği için satmıştım. Bir daha ne alırım ne de öneririm.

G29 tek iyi yanı ikince elde hızlı satılması. Heves atmalık bir direksiyon. Ben de zaten dişli sesleri rahatsız ettiği için satmıştım. Bir daha ne alırım ne de öneririm.
Artık eskisi kadar hızlı da satamıyor. Ben çok kişiyi yoldan çıkarttım :D

bu v10 ne kadardı ki hocam?

Sıfırı 13k iken ilana koydum 2 gün sonra 11k ya sattım hocam.
Denk gelmiş diyelim hocam. Forumlara uğrayan alıcılarda benim yüzümden DFGT ve G29 satışları düştü :D DFGT'si olan bir arkadaş da piyasasının altına verecek kimse almıyormuş.

Geri