ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 941
v10 pro vardı sanırım yeni yılda stoğa gelir demiştisim dışında normal giriş seviyede önereceğiniz bir cihaz var mıdır peki daha ucuza?
v10 pro vardı sanırım yeni yılda stoğa gelir demiştisim dışında normal giriş seviyede önereceğiniz bir cihaz var mıdır peki daha ucuza?
Konunun tamamını okumadım bana sormuş ya :dkullanıcısı öneriyor zaten :d
1 aydır kullanıyorum. Almadan önce de tüm kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini izledim sorunuz varsa alayımKağıt üstünde g29 dan çok daha üstün bir direksiyon fakat kullanmadığım için kalitesi hakkında yorum yapamam. Kullanıcı yorumlarına bakmak gerek.
Yılbaşından sonra stoklara gelecek. Tüm forumlarda geldiği zaman bilgilendiririm hocam. G29 gibi modellere yönelmeyin bekleyin.sim dışında normal giriş seviyede önereceğiniz bir cihaz var mıdır peki daha ucuza?
Okusaydınız keşkeKonunun tamamını okumadım bana sormuş ya :d
bunu mu almak mantıklı vd4 mü yoksa bütçe yükseltip vd6 mı yazın stok olur mu hocam bir de1 aydır kullanıyorum. Almadan önce de tüm kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini izledim sorunuz varsa alayımG29 gibi hemen hevesimin geçeceği dandik bir set almadım çok şükür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yılbaşından sonra stoklara gelecek. Tüm forumlarda geldiği zaman bilgilendiririm hocam. G29 gibi modellere yönelmeyin bekleyin.
![]()
pxn V10 Pro PS5 Oyun Direksiyon Seti 3.2 NM Kuvvetli Geri Bildirim Doğrudan Tahrikli Yarış Direksiyonu - Fiyatı, Yorumları
pxn V10 Pro PS5 Oyun Direksiyon Seti 3.2 NM Kuvvetli Geri Bildirim Doğrudan Tahrikli Yarış Direksiyonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Okusaydınız keşkekonunun amacı insanları 2026 ya girerken 10 yıllık ilkel setlerden kurtarmak!
Simracing ile de ilgileneceksen VD6 daha mantıklı. Aşağıdaki iki incelemede de VD6'nın en mantıklı tercih olduğunu söylüyorlar. Ben ilk incelemeyi izleyerek almaya karar vermiştim. Boosted Media sim racingte ciddi bir kanaldır.bunu mu almak mantıklı vd4 mü yoksa bütçe yükseltip vd6 mı yazın stok olur mu hocam bir de
G29 tek iyi yanı ikince elde hızlı satılması. Heves atmalık bir direksiyon. Ben de zaten dişli sesleri rahatsız ettiği için satmıştım. Bir daha ne alırım ne de öneririm.Okusaydınız keşkekonunun amacı insanları 2026 ya girerken 10 yıllık ilkel setlerden kurtarmak!
Artık eskisi kadar hızlı da satamıyor. Ben çok kişiyi yoldan çıkarttımG29 tek iyi yanı ikince elde hızlı satılması. Heves atmalık bir direksiyon. Ben de zaten dişli sesleri rahatsız ettiği için satmıştım. Bir daha ne alırım ne de öneririm.
bu v10 ne kadardı ki hocam?1 aydır kullanıyorum. Almadan önce de tüm kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini izledim sorunuz varsa alayımG29 gibi hemen hevesimin geçeceği dandik bir set almadım çok şükür.
Yılbaşından sonra stoklara gelecek. Tüm forumlarda geldiği zaman bilgilendiririm hocam. G29 gibi modellere yönelmeyin bekleyin.
![]()
pxn V10 Pro PS5 Oyun Direksiyon Seti 3.2 NM Kuvvetli Geri Bildirim Doğrudan Tahrikli Yarış Direksiyonu - Fiyatı, Yorumları
pxn V10 Pro PS5 Oyun Direksiyon Seti 3.2 NM Kuvvetli Geri Bildirim Doğrudan Tahrikli Yarış Direksiyonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Okusaydınız keşkekonunun amacı insanları 2026 ya girerken 10 yıllık ilkel setlerden kurtarmak!
1 ay olcak bekliyorum hala satılmasını.G29 tek iyi yanı ikince elde hızlı satılması. Heves atmalık bir direksiyon. Ben de zaten dişli sesleri rahatsız ettiği için satmıştım. Bir daha ne alırım ne de öneririm.
Sıfırı 13k iken ilana koydum 2 gün sonra 11k ya sattım hocam.1 ay olcak bekliyorum hala satılmasını.![]()
Denk gelmiş diyelim hocam. Forumlara uğrayan alıcılarda benim yüzümden DFGT ve G29 satışları düştüSıfırı 13k iken ilana koydum 2 gün sonra 11k ya sattım hocam.