eliotdalgası
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Çok doğru bir tercihyok be reisim satayım üstüne ekleyip cyberpunk alacağım![]()
Çok doğru bir tercihyok be reisim satayım üstüne ekleyip cyberpunk alacağım![]()
I AM SUPPORT RUSSİAN COUNTRY!!!kafa dağıtmak için yoldaş gireyim dedim. Benim takıma rus bi eleman geldi. Bende o maç prime açtım gariptir ki. Bi baktım adamın Karambit Lore'u var. Yazdım ooo zenginsin falan filan hesabı. Bana istek attı. Bi el daha oynadık ben yine prime açtım. Sonra sıkıldım çıktım dedim ben daha oynamayacam. Adam bana beleşe skin-kasa falan verdi. Greeting from russia falan demeyi de unutmadı.
Alıntıyı görüntüle
I AM SUPPORT RUSSİAN COUNTRY!!!
Lenin very nice people
hayret ilk defa bir rusun böyle bişey yaptığını görüyorum çoğu trollüyor dakafa dağıtmak için yoldaş gireyim dedim. Benim takıma rus bi eleman geldi. Bende o maç prime açtım gariptir ki. Bi baktım adamın Karambit Lore'u var. Yazdım ooo zenginsin falan filan hesabı. Bana istek attı. Bi el daha oynadık ben yine prime açtım. Sonra sıkıldım çıktım dedim ben daha oynamayacam. Adam bana beleşe skin-kasa falan verdi. Greeting from russia falan demeyi de unutmadı.
Alıntıyı görüntüle
valla bende şok oldum. Umarım geri çekmez. Baktım bi 4 dolar falan ediyor itemler.hayret ilk defa bir rusun böyle bişey yaptığını görüyorum çoğu trollüyor da
o sırada reis ver bakim donunuvalla bende şok oldum. Umarım geri çekmez. Baktım bi 4 dolar falan ediyor itemler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama Lore/Karambit'i var elemanın geri çekeceğini zannetmem.