S25 veya büyük ekran seviyorsan s24+. Özellikleri en dengeli telefonlar.Başlıktada belirttiğim gibi.
Telefon almayı düşünüyorum 30-45k arası bir bütçem var. Bi 3-4 yıl idare etse iyi olur.
15i önermeyin s25 varken gözünüzü seveyimiphone 15 alabilirsin bende de 15 var. memnunum. he ama 13 ile pek farkı yok. kamera işlemci farkı var. bide dynamic island var. eğer bunlara takmayacaksan 13 almakda mantıklı. bulabilirsen 13 pro daha da mantıklı ...
ben 15 kullanıyorum memnunum. android olarak pek telefon kullanmadım. bilmediğim konuda da bilip bilmeden önermek istemedim, kullandığım ve memnun olduğum bir telefonu önerdim sadece.15i önermeyin s25 varken gözünüzü seveyim
1 gün s25 kullanmak yerine 15 kullansam pişmanlıktan içim giderdi benim deben 15 kullanıyorum memnunum. android olarak pek telefon kullanmadım. bilmediğim konuda da bilip bilmeden önermek istemedim, kullandığım ve memnun olduğum bir telefonu önerdim sadece.
zevkler ve renkler tartışılır1 gün s25 kullanmak yerine 15 kullansam pişmanlıktan içim giderdi benim de
3k fazla verip s25 almamak için 5 neden sayabilir misinOyun oynamıyorsanız, geniş açı önemli değilse: 16e
En uzun süre götüren telefon bu olacaktır.
Başta yazılım farkı en önemlisi ios androidden daha kaliteli ve güvenli bir işletim sistemi.3k fazla verip s25 almamak için 5 neden sayabilir misin
aklıma ipad pro m5 veya macbook ve airpod sahibi olmaktan başka neden gelmiyor