Yardım Sıvı soğutma önerisi yardım gerekli

selamlar, aynı işlemciyi kullanıyoruz 1-2 sene sonra yükseltme yapacaksan bence sıvı soğutmaya yönelme ciddi şekilde performansı 2 sene sonra düşebilir hatta pompasının bozulma ihtimali bile yüksek. orta seviye bir hava soğutma işini rahatlıkla görecektir.
Peki yükseltme yapmayan biri için önerir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Segotep görünüş olarak çok tatlı duruyor. İlki bütçemin üzerinde. Thermalright ürünlerini ise anlamış değilim. Frozen Edge, Frozen Magic, Frozen Horizon, Aqua Elite V3... Hayır fiyatları farklı olsa neyse fiyatları da bibirleriyle çok yakın.

Beyaz arıyoruz hocam.
Edge nin beyazı var diye bılıyorum hocam

Hocam edge iyi diye biliyorum ve alasım var açıkcası ama daha iyisi bulabilirmiyiz bu fiyata yoksa alıp geçelimmi

Hocam edge iyi diye biliyorum ve alasım var açıkcası ama daha iyisi bulabilirmiyiz bu fiyata yoksa alıp geçelimmi
Edge; Magic, Horizon ve ya Aqua Elite'den daha mı iyidir?

Hocam saydığınız çoğu modelin basic pompa hızları çok benzer, çok fazla model karmaşası var Thermalright tarafında farkındayım :D Fan yapıları değişiyor genelde, edge modelinin fan yapısı oldukça kaliteli, bakınca kendini belli ediyor zaten.

Edge nin beyazı var diye bılıyorum hocam

4000 lira bandında pek fazla rakibi yok, alabilirsiniz pişman etmez. Birde deepcool'un bu yakışıklı modeli de var, pompa hızı edge modeline göre daha yüksek, incelemelerine bir bakın isterseniz.

Peki yükseltme yapmayan biri için önerir misiniz?

Segotep görünüş olarak çok tatlı duruyor. İlki bütçemin üzerinde. Thermalright ürünlerini ise anlamış değilim. Frozen Edge, Frozen Magic, Frozen Horizon, Aqua Elite V3... Hayır fiyatları farklı olsa neyse fiyatları da bibirleriyle çok yakın.
Segotep yeni girdi piyasaya, harbiden iyi fiyatlarla girdiler. Model incelemek için sitelerine girdim, adamlar her ürünün stres testini açık açık sitelerinde paylaşmışlar, test sistemlerini falan açıkça belirtmişler. Bu yönüyle bi içim ısındı markaya, ürünlerine güvendiklerini gösteriyor. 3000 lira için kağıt üstünde vadettikleri güzel.

4000 lira bandında pek fazla rakibi yok, alabilirsiniz pişman etmez. Birde deepcool'un bu yakışıklı modeli de var, pompa hızı edge modeline göre daha yüksek, incelemelerine bir bakın isterseniz.

Bakalım hocam teşekkürler

Hocam edge bunlara göre üstün horizon edge ye göre biraz yakın soğutması fan sesi var hemen hemen aynı 3 db fark var hiss edilmeyecek kadar az en iyisi edge kısası hocam

https://www.gelbura.com/id-cooling-...-argb-islemci-sivi-sogutucu-pd-TET15208432400 arkadaşım bunu kullanıyor bütçe üstü ama belki fikir olur civataları falanda beyaz sanırım bunun
Bütçeyi aşıyor hocam yine de teşekkürler

Selam arkadaşlar sıvı soğutma bakıyorum 4 k bütçem var beyaz bir 360 mm f/p alabileceğim en iyi soğutmayı almak istiyorum o yüzden forum açma kararı aldım işlemcim ryzen 5 7500 f biliyorum bu işlemci fazla gereksiz diyenler olacaklar haklılar ama 1,5 2 yıl sonra yükseltme yapma ihtimalim var o yüzden bir nevi hem şuan sağlam bir performans hem yükseltme yaparsam yatırım gibi düşünebiliriz bu bütçeye en iyi ne var arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz aklımda 1 tane var Thermalight Frozen edge 360 mm sizin önerilerinize göre almayı düşünüyorum bir kaç gün içinde yardımcı olursanız sevinirim
Thermalright frozen magic aldım 7600 var bendede 60 geçmiyor oyunlarda valoda falanda sessiz baya sadece arada sıvı sesi duyabilirsin o da kulaklık yokken sessiz ortadmda anca

Thermalright frozen magic aldım 7600 var bendede 60 geçmiyor oyunlarda valoda falanda sessiz baya sadece arada sıvı sesi duyabilirsin o da kulaklık yokken sessiz ortadmda anca

Sağol hocam öneriniz için bende o ürünlere bakıyordum teşekkürler

Thermalright ürünlerinin hepsini alabilirsin bundan öncede bu işlemcide aynı aqua elite vardı 240lik 70 geçmiyordu ondada kafan rahat olsun
Sağolun hocam içimi rahatlattınız teşekkürler ya thermalight yada Segotep onlara bakıyorum thermalight almaya yakınım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,824
Üyeler
186,945
Son üye
Eren5561
Geri