tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,134
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Üye olurken referans kodu kısmına girilecekSepet kody girince bu cikti![]()
Üye olurken referans kodu kısmına girilecekSepet kody girince bu cikti![]()
Yemin ederim bizde şans olsa gökten malum şey yağar ben normal kod sandım referans yerini boş bıraktım diye müşteri hizmetleri yok mümkün değil diyor. Artık evdeki herkesi carrefoura yolluycam. Yapacak bişey yok.Üye olurken referans kodu kısmına girilecek
Gözükmüyor gidip mağazada alışveriş yapıp indirimin düştüğünü görmen gerek sanırım.üye olurken kullandım kodu, uygulamaya giriş yaptığımda nerede gözüküyor kodun olduğu?
Ben gidiyorum şimdi mağazaya bakalım ne olacakyazılım ekibi leş gibi bu firmanın ben tek seferde yapabileceklerini düsünmüyorum uzunca bi görüsmeler ve sikayet var sonrası anca 500tl kupon tanımlanır tahminim var.
Hocam kasada ne yaptığını falan söyler misin ona göre gidicem bendeBen gidiyorum şimdi mağazaya bakalım ne olacak
Bilgilendir hocam bir de kampanya bitmiş olmasın daBen gidiyorum şimdi mağazaya bakalım ne olacak
Kupon olayı yok ödemede direk düşeryazılım ekibi leş gibi bu firmanın ben tek seferde yapabileceklerini düsünmüyorum uzunca bi görüsmeler ve sikayet var sonrası anca 500tl kupon tanımlanır tahminim var.
Telefon numarası vereceksiniz kasada sonrada uygulama üzerinden onay verilecek bu kadarkayıt olunan numaraya ait carrefoursa kart bilgilerini vermek gerekiyor sanırım kasada
payfoura para yüklemek gerekiyor herhalde ozaman dimi hocam?Kupon olayı yok ödemede direk düşer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefon numarası vereceksiniz kasada sonrada uygulama üzerinden onay verilecek bu kadar
1 tl gerekli gibipayfoura para yüklemek gerekiyor herhalde ozaman dimi hocam?
500₺ üstü için gerek fazlası falan olursapayfoura para yüklemek gerekiyor herhalde ozaman dimi hocam?
evet ve 500₺ üstü fazlalık tutar olursa oda lazım1 tl gerekli gibi