Hocam üye olurken kodu girdim ancak hesap kısmında vs de hiç bir yerde bana tanımlanmış bir indirim göremedim?Alıntıyı görüntüle
26-31 yeni üye olacaklar referansa SEPET kodu yazarsa 500 ve üzeri 499 TL indirim
İos
Android![]()
Payfour App - App Store
Download Payfour by CarrefourSA Carrefour Sabanci Ticaret Merkezi A.S. on the App Store. See screenshots, ratings and reviews, user tips and more games like…apps.apple.com
![]()
Kasadayken 1 TL mi olucak yoksa 500 TL ödeyip uygulamadan 499 mu alıcagızKupon olayı yok ödemede direk düşer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefon numarası vereceksiniz kasada sonrada uygulama üzerinden onay verilecek bu kadar
direk 1₺ olacak ama 500₺ üstü sepet için fazladan para yükleyin malum 500₺ tam tutturmak zor olur 1₺ yetmezKasadayken 1 TL mi olucak yoksa 500 TL ödeyip uygulamadan 499 mu alıcagız
eyvallah hocam bilgilendirme içinJetkasa'da ödemeyi payfour olarak seçince direkt düşüyor 499tl indirim, 499tl üstünü payfour'a para atıp oradan ödeyebilirsiniz. 511.85tllik sepete 12.85tl ödedim.
Bende de öyle şuan durum ilerlemiyorKayit ekraninda bekletiyor beni. İlerlemiyor. Sizde de oyle mi?
Öyle olsa geceden 1 saate biterdi kampanyane vardı şunu online yapsalardı