R6 Six Siege X Hacklendi Her Hesapta Sınırsız Kredi Var!

marketi erişime kapatmışlar sanırım açılmıyor
Hala açık bende
1766848920294.webp

Discord adreslerinde açıktan faydalanan oyuncuların sözleşmeyi ihlal ettiği ve banlanacaklarını yazmışlar. Bekleyip görelim.

Discord adreslerinde açıktan faydalanan oyuncuların sözleşmeyi ihlal ettiği ve banlanacaklarını yazmışlar. Bekleyip görelim.
Tabi ki öyle diyecekler başka bir şey beklemezdim. Ama dediğim gibi yüzbinlerce kişiyi banlamaları anca hayal olur.

Hesabına para gelen arkadaşlar sakın harcamayın.Harcarsanız kullanıcı sözleşmesini ihlal ediyor oluyormuşsunuz ondan dolayı hesabınız banlanabilirmiş.Resmi dc serverlarına yazmışlar bunu.

Hesabına para gelen arkadaşlar sakın harcamayın.Harcarsanız kullanıcı sözleşmesini ihlal ediyor oluyormuşsunuz ondan dolayı hesabınız banlanabilirmiş.Resmi dc serverlarına yazmışlar bunu.
benim kendi yüklemem var 2000 kadar onu harcamak istiyorum mesela o nasıl olacak

Şimdi hadi diyelim banladılar bende bu zamandan itibaren girmedim ban steam hesabımda gözüküyormu benim takıldığım nokta oyun umrumda değil toplasan 2 saat girmemişim 3 yıldır hesapta kara leke gibi kalır la :widepeepo: :widepeepo:

Geri