Çözüldü✓ 5070 ALINIR MI 5070 Tİ MI ZORLANIR

peki 12 gb sıkıntı gibi 5060 ti hiç alınmaz mı diyorsunuz 5070 varken ve 5070 mı 5070 ti mı f/p olur en ucuz modeller mesela pny
60 serisinin olayı 1080 direkt ya güçleri oynayacağın oyuna bağlı bende 4060 varken tek oynadığım oyun fifaydı 2.5k'da oynatıyordu ama başka hiçbir şey oynatmıyordu o çözünürlükte yorum yaparken her oyun için yorum yaptığımdan alınmaz diyorum 5070de iyi kart ama ti bence zorlanmalı

en fp 5070 bence

Mesela yetmediği yer neresi? Karta sahibim bu kadar kesin konuşanı ilk defa görüyorum.
Oyunlar ue5 denen motorla yapılırsa optimizasyon sorunu vesaire ile ömrü 4 sene ise 2 sene düşer oyunların optimizasyonuna bağlı her şey şuanda en az 2 senesi var benim tahminimce

60 serisinin olayı 1080 direkt ya güçleri oynayacağın oyuna bağlı bende 4060 varken tek oynadığım oyun fifaydı 2.5k'da oynatıyordu ama başka hiçbir şey oynatmıyordu o çözünürlükte yorum yaparken her oyun için yorum yaptığımdan alınmaz diyorum 5070de iyi kart ama ti bence zorlanmalı
İstediğin her oyun için yorum yapayım. 5070'in 2K'da High-Ultra da oynatamadığı oyunlar neler? Sayar mısınız? Ben söyleyeyim sayamazsınız.

5070 yeterli bence 5070 ti alabilirsen daha iyi olur gelecek acısından , uygun 40870 ti S de bulabilirsen oda değerlendirilir

Oyunlar ue5 denen motorla yapılırsa optimizasyon sorunu vesaire ile ömrü 4 sene ise 2 sene düşer oyunların optimizasyonuna bağlı her şey şuanda en az 2 senesi var benim tahminimce
5070 ti ne durumda olur aradaki farka değer mi sizce

İleriye dönük UE5 ile yapılan oyunları düşünüyorsunuz ama aynı zamanda MFG gibi, DLSS gibi teknolojilerin gelişimini de düşünmelisiniz. Her şekilde 2K'da 4 sene yeteceği düşüncesindeyim.

12400f 5070 bf6 2k ultra ayarlar gayet akıcı oynuyorum fps falan bilmiyorum bakmamda kasma donma yok günlük oyuncu için tatminkar

Geri