- Konu Sahibi Konu Sahibi
45 verilir mi o düşündürüyor beniben beyaz almak durumunda kaldığım için 50k ya denk geldi bana 45k dan başlıyo fiyatlar dahada düşüceğini düşünmüyorum şahsen
45 verilir mi o düşündürüyor beniben beyaz almak durumunda kaldığım için 50k ya denk geldi bana 45k dan başlıyo fiyatlar dahada düşüceğini düşünmüyorum şahsen
Hocam iğneleyici laf etmeden konuşamıyor musunuz? Tanımadığınız insanlarla nasıl konuşmanız gerektiğini öğretmedi mi aileniz? Ben görüntü gelmesini kast etmiyorum. 2K'da 3-4 senede Ultra-High ayarlarda oyun oynatabileceğini savunuyorum sizin aksinize.yav tamam en güçlü kart 5070 tamam en güçlüsü o 4090dan da güçlü sal 2 sene sonra görürüz
Bant genişliği vesaire derken okuduğunu anlama üzerine biraz çalışsaydınız şöyle bir yorum yapmazdınız öncelikle oyun oynatmaktan kasıt görüntü gelsinse gidin 4060 alın onla da oynarsınız low grafiklerde. 2K'da oynayacaksan ultra-high grafik açmalısın yoksa 1080p ultra daha iyi gözüküyor. Lütfen yanıt vermek için söylemediğim şeyler söyleyip ona da yanıt vermeyin. Oyun oynatmakta zorlanır da yazmıyorum ultra high akıcı oynatamaz yazıyorum.
Hocam Nebi Akgün şu videoda bu konuyu iyi anlatıyor. İzlemeni tavsiye ederim.hocam 260 hz almam önemli değil bana 5070 ile 5070 ti arasındaki fark a değer mi o önemli
teşekkür ederim birazdan bakayımHocam Nebi Akgün şu videoda bu konuyu iyi anlatıyor. İzlemeni tavsiye ederim.Fark bence değmez 5070 te iş görür ama 5070ti ile 5080 aynı gpu , bu taraftan düşünürsen 5070 ti da mantıklı hale geliyor. Bana göre 5070-> 25K-27K peşin, 29-30.5 e 9taksit falan alınabilir.
5070ti ise -> 39-41.5 peşin. 42-46 9taksit alınabilir.
yani hocam şuanda piyasası bu dedim gibi verip vermemek size kalıyo yılbaşından sonra ucuzlicanıda zannetmiyorum vram kriz onu bunu boşversek bile Türkiyede yaşıyoruz45 verilir mi o düşündürüyor beni
Aynen, katılıyorum hocama. Abdullah reis bile son güzelliği yapalı 3-4 gün oldu yanlış hatırlamıyorsam. Artık kazık fiyatlara hazır olmalıyız. Mümkünse de 6+ taksitle almalı alacak olanlaryani hocam şuanda piyasası bu dedim gibi verip vermemek size kalıyo yılbaşından sonra ucuzlicanıda zannetmiyorum vram kriz onu bunu boşversek bile Türkiyede yaşıyoruz
taksit imkanı varsa tabi çok iyi benim kartda limit kalmadı yoksa amazondan 9 taksit çekicektim 57k yaAynen, katılıyorum hocama. Abdullah reis bile son güzelliği yapalı 3-4 gün oldu yanlış hatırlamıyorsam. Artık kazık fiyatlara hazır olmalıyız. Mümkünse de 6+ taksitle almalı alacak olanlar
hocam 2. ele çok ısınamıyorum ilk kez ikinci el de ekran kartı olması tırstdırıyor5070 ti bütçe yoksa mesela 4070 ti Süper 2.el piyasına bakıyorum
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle-
5070 ti
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
3070 imi 2.el almıstım 3 sene sorunsuz kullandım riski var tabi ama güvenilir yerden alınır bence birde 4070 ti S bunlar daha yeni kartlar garantisi devam eden kartlar bir çoğu yani , birde 2.el gösterme sebebim az çok piyasa kafanda otururhocam 2. ele çok ısınamıyorum ilk kez ikinci el de ekran kartı olması tırstdırıyor
Evet bende katılıyorum bütçenizi çok zorluyorsa boşa almaya çalışmayın 5070 denilince insanlara boş bir kart gibi geliyor oysaki kart güçlü şu 2 k mevzusuna gelecek olursak Eğerki ultra takıntınız yoksa high ultra oynarsınız her türlü ultra ile very high de gözle aranacak kadar fark yok önemli olan oyunu akıcı oynayabilmek zaten oyun oynarken fark etmeyeceksiniz yani hala tartışmaya gerek yok her şey oyunlara bağlı kesin konuşmak anlamsız olurOynadığınız oyuna göre genel olarak 2K için yeterli bir seçim ancak ileriye yönelik tabi ki ''ti'' versiyonu daha sağlıklı bir seçim olacaktır. Bütçenizi zorluyorsa çok üzerinde durmayın fazlasıyla işiniz görür. Niye bu kadar mevzu dönmüş anlamadım.
şunu yapmak ne kadar doğru olur 5070 alıp sonra 6000 veya 7000 serisine kadar dayanır mıOynadığınız oyuna göre genel olarak 2K için yeterli bir seçim ancak ileriye yönelik tabi ki ''ti'' versiyonu daha sağlıklı bir seçim olacaktır. Bütçenizi zorluyorsa çok üzerinde durmayın fazlasıyla işiniz görür. Niye bu kadar mevzu dönmüş anlamadım.
3 4 yıl sonra daha üst versiyonlara geçmek mantıklı olur mu 5070 alıp arada 15k fiyat varşunu yapmak ne kadar doğru olur 5070 alıp sonra 6000 veya 7000 serisine kadar dayanır mı