2.El Sistem Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim

ölü fiyata hatta bedava almaya çalışsın arkadaş :) bu nasıl yorum. piyasa bakıp adamla ticarette anlaşmışsa, ürünlerde kusur olmadıkça daha da fiyat düşürmesi etik olmaz.
Anlamadım ölü fiyat olan ne oluyor 15 20k arasında, kaç olması lazım bu parçaların. ekran kartında 5070 ti mi yazıyor benmi yanlış görüyorum 3060 diye

20k ya anlaştık biz satıcıyla ve üründe sorun olmadığını söylüyor 1 2 saate kontrol etmeye gideceğim

Dostlar Selam 2. el bi sistem alacağım özellikleri şöyle:

Ryzen 5 5600
16 GB Ram
1 TB M2
3060 RTX 8 gb
HP Omen Led Monitör

2. el sistem alırken ne gibi testler yapmalıyım nelere bakmalıyım yardımcı olur musunuz?
OCCT de 15dk ekran kartı için vram 15 dk 3D 15 cpu CPU+RAM extrem 15 yapamazsan en az 7 10 dk sonra ssd hdtune indir bak crystal disk mark yap sonra parçaları sökebilirsen yüzeysel bak özellikle anakart hep çizikler oluyor yollarda takarken nasıl beceriyorlarsa yapıyorlar

toptancıdan almamaya dikkat et. kaç para istiyor bu sisteme, garantisiz üründür hepsi büyük ihtimalle birde
3060 ın garantisi olabilir mi sence? Diğer parçalar da çabuk bozukan şeyler değil , anakart, işlemci ram vs

OCCT de 15dk ekran kartı için vram 15 dk 3D 15 cpu CPU+RAM extrem 15 yapamazsan en az 7 10 dk sonra ssd hdtune indir bak crystal disk mark yap sonra parçaları sökebilirsen yüzeysel bak özellikle anakart hep çizikler oluyor yollarda takarken nasıl beceriyorlarsa yapıyorlar
son dediğin parçalar söküp, detaylı bakmak isterse satıcı, evden alıcıyı kovabilir hocam. Şahsen bu kadar pimpirikli bi adam gelse kovalardım. ürünü verdikten bi kaç gün garanti verirdim evinde incele derdim.

son dediğin parçalar söküp, detaylı bakmak isterse satıcı, evden alıcıyı kovabilir hocam. Şahsen bu kadar pimpirikli bi adam gelse kovalardım. ürünü verdikten bi kaç gün garanti verirdim evinde incele derdim.
Reis sen bu sistemi kaç paraya uygun görüyorsun bi söylermisin ölü fiyat dedinde bana

garantiyi çoğu kişi kabul etmez parça dediğim en baba ekran kartını söksün adamın evinde sistem toplayacak hali yok ya

Reis sen bu sistemi kaç paraya uygun görüyorsun bi söylermisin ölü fiyat dedinde bana
kasım dan beri 2el ile sıfır sistemler fiyatını takip etmiyorum.
alıcı piyasa göre öpülmeden, ederinde alıyorsa sorun yok. ama ortalaması 20k olan ürünü kalkıp 10k da alamazsın onu demek istedim. zaten ölü fiyatın da ölüsüne ürün veriliyorsa , o ürün son sahibi olma ihtimali yüksek oluyor :)

hocam çok uzun bi test değil mi satıcıya ayıp olmasın

valla kanka yarın elimde patlamasın diye ben böyle yapıyorum geçen rx 570 aldım 1 saat tüm testlerden geçti sonra kapattım pc yi ertesi gün kart gg oldu iade ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en azından 15dk furmark ve 7 şer dk occt yap ekran kartından emin ol normalde memtest86 falanda yapmak lazımda o imkansız 3 saat sürüyor :D

Geri