GUSE
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 835
Klavyeyi ezbere kullanabiliyorsan değmezteşekkürler... sence bu keycaps mevzusu iptal etmeye değer bir olay mı ? gerçekten beğenerek aldım bu rengi.
Klavyeyi ezbere kullanabiliyorsan değmezteşekkürler... sence bu keycaps mevzusu iptal etmeye değer bir olay mı ? gerçekten beğenerek aldım bu rengi.
bak açmayın şu konuyu artık ana bacı girecem wraith'eWraith kutusu açılmış, kullanılmış ürünleri iade almıyor. Sayfasında da yazıyor. Bu konularda biraz sıkıntı bu site.
Bana göre iptal etmene değmez. Gece monitör ışığı bile yeterli olur görmene.teşekkürler... sence bu keycaps mevzusu iptal etmeye değer bir olay mı ? gerçekten beğenerek aldım bu rengi.
ezbere biliyorum tabii ki. iptal etsemde diğer renk seçeneklerine sıcak bakmıyorum pek. siyah beyaz çok klasik. mavi ve bbl kalıyor bunların arasındanda bbl tercih ederdim yine. kalsın bence olmadı ileride bir çözüm buluruzKlavyeyi ezbere kullanabiliyorsan değmez
Pahalı bir çözüm yerine (Hem zaman hem para kaybı olarak yeni model ve renk araması) ucuz çözüm (keycaps) tabii ki mantıklıezbere biliyorum tabii ki. iptal etsemde diğer renk seçeneklerine sıcak bakmıyorum pek. siyah beyaz çok klasik. mavi ve bbl kalıyor bunların arasındanda bbl tercih ederdim yine. kalsın bence olmadı ileride bir çözüm buluruz
Harbi bu wraith ve iade mevzusu herkesin dilinde. ben diyorum iptal edeyimmi adamlar iade edemezsin kutuyu açmışsın falan diyor. gerçekten iyi değil forum üyeleri...bak açmayın şu konuyu artık ana bacı girecem wraith'e![]()
kalsın o zaman yaBana göre iptal etmene değmez. Gece monitör ışığı bile yeterli olur görmene.
Ek bilgi : Wraith kendi ürünleri kapsamında kutu içeriğinin eksiksiz ve defolu olmaması şartıyla 30 gün içinde koşulsuz iade almakta.ezbere biliyorum tabii ki. iptal etsemde diğer renk seçeneklerine sıcak bakmıyorum pek. siyah beyaz çok klasik. mavi ve bbl kalıyor bunların arasındanda bbl tercih ederdim yine. kalsın bence olmadı ileride bir çözüm buluruz
Wraihten bugüne kadar +30 siparişim oldu, sadece yanlış gönderilen ürün için değişim yapıldı onun dışında sorunsuz bir şekilde ürünlerim elime ulaştı. Bir kaç Antiwraith üyeler yüzünden kötülenmesi komiğime gidiyor açıkcası.Harbi bu wraith ve iade mevzusu herkesin dilinde. ben diyorum iptal edeyimmi adamlar iade edemezsin kutuyu açmışsın falan diyor. gerçekten iyi değil forum üyeleri...
hem aldığım üründe sorun yoksa neden iade edeyim ki kaç kere alışveriş yaptım hepsi kusursuzdu. sorun olsa da arkasında dururlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kalsın o zaman ya
Ekran resimleri konuyu o kadar kaplıyor ki siteden değilde kendin atmışsın gibi görünüyor o yüzden herkes açmışsın sanıyorHarbi bu wraith ve iade mevzusu herkesin dilinde. ben diyorum iptal edeyimmi adamlar iade edemezsin kutuyu açmışsın falan diyor. gerçekten iyi değil forum üyeleri...
hem aldığım üründe sorun yoksa neden iade edeyim ki kaç kere alışveriş yaptım hepsi kusursuzdu. sorun olsa da arkasında dururlar.
kalsın o zaman ya
birtanede mavimi alsam JDŞSMSŞSMDŞSMWEk bilgi : Wraith kendi ürünleri kapsamında kutu içeriğinin eksiksiz ve defolu olmaması şartıyla 30 gün içinde koşulsuz iade almakta.
Wraihten bugüne kadar +30 siparişim oldu, sadece yanlış gönderilen ürün için değişim yapıldı onun dışında sorunsuz bir şekilde ürünlerim elime ulaştı. Bir kaç Antiwraith üyeler yüzünden kötülenmesi komiğime gidiyor açıkcası.
birtanede mavimi alsam JDŞSMSŞSMDŞSMW
dostum benim derdim ürünleri bozuk çıkıyor iade almıyorlar değil. sıkıntım "kutuyu açtıysan iade kabul etmiyorum" diyip kendine göre yasa çıkarmaları.Harbi bu wraith ve iade mevzusu herkesin dilinde. ben diyorum iptal edeyimmi adamlar iade edemezsin kutuyu açmışsın falan diyor. gerçekten iyi değil forum üyeleri...
kalsın o zaman ya
harbiden bak o detayıda kaçırmışım. alsaydım maviyi birde onu beklerdik 20 gün. BBL iyidir ya bbl clasic ile yakışır.![]()
mavi şuan ön siparişte taa 9 ocakta kargoya verilecekmiş.
o konuda haklısın ya. 14 gün iade hakkımız olmalıydı. mesela geçenlerde scyrox v6 aldım beyaz renk rengi beğenmedim 13. günde iade ettim kabul ettiler.dostum benim derdim ürünleri bozuk çıkıyor iade almıyorlar değil. sıkıntım "kutuyu açtıysan iade kabul etmiyorum" diyip kendine göre yasa çıkarmaları.
Kullanıcı isterse alır, 1 hafta kullanır beğenmez iade eder. Cayma hakkı yasa ile sabit.