Last Of Us tarzı oyun önerisi

wukong sanırım biraz uyabilir hemde güzel oyun.

wukong soluls like deniilen oyun tarzı
last of us ile alakası bile yok. ikisinide oynadım
last of us adındanda anlaşıldığı gibi hayatta kalma macera oyunu

Benzer tarzda Resident Evil serisi var
Yine aynı tarzda son çıkan en iyi oyunlardan birisi Cronos New Dawn var
Metro Exodus efsanedir

GoW, Remnant 1, Darksiders serisi(bulmacalar, mekanizmalar, bosslar var, yan aktiviteler çok az var görmezden gelebilirsin) yine aynı şekilde serisi şekilde sadece pek puzzle yok daha çok vurdu kırdılı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

last of us adındanda anlaşıldığı gibi hayatta kalma macera oyunu
Daha çok film 🤣 zombi oyunj L4D gibi olacak

GoW, Remnant 1, Darksiders serisi(bulmacalar, mekanizmalar, bosslar var, yan aktiviteler çok az var görmezden gelebilirsin) yine aynı şekilde serisi şekilde sadece pek puzzle yok daha çok vurdu kırdılı.

aynen sahne çok 2 adım atıyorsun bölüm canavarı çıkıyıor ve sahne dolu
Allah'tan sahne atlama özelliği var yoksa nanay
4-5 defa oynadım tamamen kültür oyunu gibi bütün çin motif e kültürleri kullanılmış.
Mesela bizdeki Erlik onlarda Erlang ve yanında saldıran Kurt motifi de var.

ben daha çok bir oyunadalıpğ onla ilerlemeyi daha çok seviyorum diğer türlü hikayeyi unutuyorum bu da oyun zevkimi düşürüyor

yani kısaca böyle özetlenebilir pek fazla sevmiyorum açık dünya oyunu çok fazla side quest oluyor onları yapmaya çalışırken buluyorum bir anda kendimi onları yaparken de çok zamanım gidiyor ve ana hikayenin akışını kaçırıyorum bu da benim canımı sıkıyor
Stalker 2 de olabilir ama yan görevler var onları yapmasanda olur yine. Ama oyun açık dünya hayatta kalma mekanizmalı, can susuzluk, doğal tehlike gibi şeyler sonra mutant canavarlar, bir bölgeden bölgeye giderken sıkıntı çıkarabilir. Oyun güzel npc leri öldürebiliyorsun ama düz level değil.
Onun dışında listeye Doom da eklenir, dümdüz giriyon herkesi kesiyon🤣

gow u birkaç kez denedim ama ilk kısmı geçemeden sıkılıp kapattım hep biraz daha dayanmaya çalışacağım birdahaki başlangıcımda

Serious Sam serisi (2den başla, 1 biraz eski olduğu için ölürsen save point geriden başlıyor, 2-3 level geçer gibi), aga ben neden hep eski oyunları öneriyormuş gibi hissediyorum🤣🤣

Stalker 2 de olabilir ama yan görevler var onları yapmasanda olur yine. Ama oyun açık dünya hayatta kalma mekanizmalı, can susuzluk, doğal tehlike gibi şeyler sonra mutant canavarlar, bir bölgeden bölgeye giderken sıkıntı çıkarabilir. Oyun güzel npc leri öldürebiliyorsun ama düz level değil.
Onun dışında listeye Doom da eklenir, dümdüz giriyon herkesi kesiyon🤣
doom tarzı bir oyun aramıyorum daha çok hikayede dümdüz akabildiğim hikayesi içine çeken bir oyun arıyorum

gow u birkaç kez denedim ama ilk kısmı geçemeden sıkılıp kapattım hep biraz daha dayanmaya çalışacağım birdahaki başlangıcımda
Ben de pek sevmiyorum yeni GoW'u hikayeli, sağ sola götürmeyecek açık dünya oyunu diyince, o aklıma geldi. Sonuçta side quest yapmak zorunda değilsin.

doom tarzı bir oyun aramıyorum daha çok hikayede dümdüz akabildiğim hikayesi içine çeken bir oyun arıyorum
Ghostrunner nasıl? Senin tarza uygun mu? İyi bir hikayesi var, bende bitirmedim ama oynadığım yere kadar anlatımı, sunumu ve ortam güzeldi.

Serious Sam serisi (2den başla, 1 biraz eski olduğu için ölürsen save point geriden başlıyor, 2-3 level geçer gibi), aga ben neden hep eski oyunları öneriyormuş gibi hissediyorum🤣🤣
yalan yok biraz eski oyunlar ama yinede çok eski sayılmaz şans vermeye çalışacağım dediğin oyunlara

yalan yok biraz eski oyunlar ama yinede çok eski sayılmaz şans vermeye çalışacağım dediğin oyunlara
He ya ben eskide kaldım, yeni oyunlarıda oynuyorum ama pek eskisi kadar tat vermiyor.

Ben de pek sevmiyorum yeni GoW'u hikayeli, sağ sola götürmeyecek açık dünya oyunu diyince, o aklıma geldi. Sonuçta side quest yapmak zorunda değilsin.

Ghostrunner nasıl? Senin tarza uygun mu? İyi bir hikayesi var, bende bitirmedim ama oynadığım yere kadar anlatımı, sunumu ve ortam güzeldi.
hiç denemedim pek fazla incelemesini izlemiş olmam lazım ama niyeyse oyun benim aklımda ortalamanın biraz üstünde 7 puanlık bir oyunmuş gibi kalmış anlattığım tarzda bir oyunsa şans vermeye çalışırım eyvallah tavsiyeler için

Bari en son çıkanını önerseydin. Sam2 ne . Zaten hepsi de aynısı. En son cikani oynayıp seriyi kapatırdı.

last of us part 1i bitirdim o kadarda iyi bir oyun değil. uncharted oynamadiysan şiddetle öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,192
Üyeler
187,007
Son üye
berkantka
Geri