2000 tl gamepad önerisi

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
571
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar kardeşimle fc26 oynamak için gamepad lazım bu ay belki olmazda öbür ay almayı düşünüyorum PlayStation dizilim olması lazım ne önerirsiniz 2500tl de olur.

SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar kardeşimle fc26 oynamak için gamepad lazım bu ay belki olmazda öbür ay almayı düşünüyorum PlayStation dizilim olması lazım ne önerirsiniz 2500tl de olur.
Hocam ps dizilimli gamepad piyasada yok.F710 ve dualsense hariç.Xbox dizilimi daha mantıklı olmaz mı senin için?Daha önce xbox dizilimi kullandıysan xbox dizilimi hem daha konforlu hem de tuş yerleri olması gereken yerde.Ps alırsan hem tuşlar farklı yerde olacak.Dualsense alsan ayar yapma ile uğraşacaksın.

Hocam ps dizilimli gamepad piyasada yok.F710 ve dualsense hariç.Xbox dizilimi daha mantıklı olmaz mı senin için?Daha önce xbox dizilimi kullandıysan xbox dizilimi hem daha konforlu hem de tuş yerleri olması gereken yerde.Ps alırsan hem tuşlar farklı yerde olacak.Dualsense alsan ayar yapma ile uğraşacaksın.
Hocam xbox kolu elime aldım baktım ama hiç alışamadım ps dizilim 3 model var wraith de alınır mı? acaba onlar iyi midir?.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu model nasıldır kullanan varmı.

Veya şu

Veya şu
Bunları kullanmadım ama iyi bir şeye benzemiyor.

Hocam ben de ps kafelerde hep ps diziliminde oynadım. Pc alınca xbox koluna geçtim inan bana alışıyorsun. Şuan ps kolunda da oynuyorum xbox kolunda da farketmiyor bana

Geri