Hocam ps dizilimli gamepad piyasada yok.F710 ve dualsense hariç.Xbox dizilimi daha mantıklı olmaz mı senin için?Daha önce xbox dizilimi kullandıysan xbox dizilimi hem daha konforlu hem de tuş yerleri olması gereken yerde.Ps alırsan hem tuşlar farklı yerde olacak.Dualsense alsan ayar yapma ile uğraşacaksın.SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar kardeşimle fc26 oynamak için gamepad lazım bu ay belki olmazda öbür ay almayı düşünüyorum PlayStation dizilim olması lazım ne önerirsiniz 2500tl de olur.
Hocam xbox kolu elime aldım baktım ama hiç alışamadım ps dizilim 3 model var wraith de alınır mı? acaba onlar iyi midir?.Hocam ps dizilimli gamepad piyasada yok.F710 ve dualsense hariç.Xbox dizilimi daha mantıklı olmaz mı senin için?Daha önce xbox dizilimi kullandıysan xbox dizilimi hem daha konforlu hem de tuş yerleri olması gereken yerde.Ps alırsan hem tuşlar farklı yerde olacak.Dualsense alsan ayar yapma ile uğraşacaksın.
Atabilir misin hocam bakayım.Bir çok gamepad inceledim.Rn f/p olan xbox dizilimli olanlar.Hocam xbox kolu elime aldım baktım ama hiç alışamadım ps dizilim 3 model var wraith de alınır mı? acaba onlar iyi midir?.
Bunları kullanmadım ama iyi bir şeye benzemiyor.Veya şu
![]()
Fantech Nova II Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Fantech'in ürünleri gayet güzeldir. Alabilirsin ps dizilimli istiyorsan. Bütçen hangisine daha yakınsa al.Öylemi ya başka modelde yokki veya ben bulamadım.![]()
Hocam ben bi türlü sevemedim.Hocam ben de ps kafelerde hep ps diziliminde oynadım. Pc alınca xbox koluna geçtim inan bana alışıyorsun. Şuan ps kolunda da oynuyorum xbox kolunda da farketmiyor bana
La niye yalan atayım ortağı mıyım fantech'in dfsdfsdf, güzel ürünleri var markada iyi.Kalitelimi gerçekten bozulmaz dimi hocam hemen.