Emir Rüzgar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 360
gigabyte b450m s2h anakartım var bu kulaklıkları destekliyormu
Ne alaka tabi destekler anakart la ne alakasi vargigabyte b450m s2h anakartım var bu kulaklıkları destekliyormu
ses çipini diyor ses kartı destekliyor mu diyeNe alaka tabi destekler anakart la ne alakasi var
Destekler sikinti yokses çipini diyor ses kartı destekliyor mu diye
Ben kullaniyorum kulakligi yaklasik 2 aydir, sormak istedigin soru varsa sorabilirsintamamdır peki alpha s fiyatına değermi
O kulakligi kullanmadigim icin bilemiyorum farklarini fakat sunu soyleyeyim ben cs oynuyorum normalde eski kulakliklarimla atiyorum longda adam oldugunu duyardim simdi ise longda kac adam oldugunu duyabiliyorum en net boyle aciklayabilirim. Bunun yani sira kutu iceriginden fazladan sunger pedler cikiyor boylece yazin sicak havalards deri yerine sunger padleri kullanabiliyorsun.valorant oynuyom genelde razer kraken t.e yle arasında ne kadar fark vardır
tamamdır teşekkür ederimO kulakligi kullanmadigim icin bilemiyorum farklarini fakat sunu soyleyeyim ben cs oynuyorum normalde eski kulakliklarimla atiyorum longda adam oldugunu duyardim simdi ise longda kac adam oldugunu duyabiliyorum en net boyle aciklayabilirim. Bunun yani sira kutu iceriginden fazladan sunger pedler cikiyor boylece yazin sicak havalards deri yerine sunger padleri kullanabiliyorsun.
Bir de bana bir sey sorarken cevaplaya basarsan daha rahat cevap veririm.
Alpha s hyperxin ses karti ile birlikte geliyor. Alphada ise ses karti olmuyor(hyperx amp ses karti). Yani alpha alirsan anakartinin ses yongasinin iyi olmasi gerekiyor fakat b450m s2h’ta cok da iyi degil.tamamdır teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alpha ile alpha s arasında ne fark var bilen varmı