Kalıcı Ücretsiz Epic Games Son 2'li - Total War: THREE KINGDOMS ve Wildgate

okadar iyi oyunlarda değil epıc neden çökersin :)

Japony'da yaşıyor o.
Hayaller Japonya ama gercekler, tasına toprağına kurban olduğum Ankaram.
Epic games'in cihaz saatini kullandığını sanmıyorum, sunucu saati kullanıyordur. Çok eskidendi ı taktikler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Japonya'ya bağlanıp Japon sitesinden baktım, görünmüyordu, başka bir şekilde mi bakılıyor.
Saat 18.15'den sonra, 1 saat ileri alınca çıkıyor oyunlar, bunu gta 5 verdikleri dönemde yapmıştım tutmuştu. Hatta iddia ediyorum, bu taktiği ilk uygulayan insanlardan biri benimdir.
Emin değilim hakkında kısmında Japonya'da olduğu yazıyor. Kendisi cevap verse de kimseyi uğraştırmasa keşke.
Ders calısıyodum yaw

Epic gamesde bir sorun var kütüphanemdeki oyun sayısı 600 üstünde ama artık oyunları eksik göstermeye başladı şuan 327 gösteriyor mesela mağazada aldığımı gördüğüm oyunlar kütüphanede görünmüyor.

Alıntıyı görüntüle
Son iki oyun bu, bence diğer senelere göre biraz daha düşük tutmuşlar seviyeyi ama genede beleş baldan tatlıdır.
RDR falan vermezler arkadaslar, zaten oyun 500 lira falan oluyor indirimde, gidin alın 500 lira tarihin en iyi yapımlarından bir oyun için bedava gibi bir sey.
Total War çok merak ediyordum ve almak istiyordum. En pahalı oyununu vermişler. Valla ben memnunum bundan, rdr2 vardı zaten benim. Deneyelim bakalım şu Total War oyununu, ramazan da akar :D Günlük oyunlar hariç bu sene bence iyiydiler. 2 Tane büyük oyun vermiş oldular.

fortnite açma uygulaması. Hala daha her girdiğimde şifre istiyor çöp oğlu çöp ya
Bende istemiyor hocam, ilk defa duydum bunu. Kapatırken oturumu kapat seçeneği ile kapatıyorsanız ondan olabilir.

Bende istemiyor hocam, ilk defa duydum bunu. Kapatırken oturumu kapat seçeneği ile kapatıyorsanız ondan olabilir.
her gün düzenli olarak açıyorsan belki o yüzdendir. Ben ayda 1 defa açtığım için her defasında şifre istiyor

Total War çok merak ediyordum ve almak istiyordum. En pahalı oyununu vermişler. Valla ben memnunum bundan, rdr2 vardı zaten benim. Deneyelim bakalım şu Total War oyununu, ramazan da akar :D Günlük oyunlar hariç bu sene bence iyiydiler. 2 Tane büyük oyun vermiş oldular.

Three kingdoms güzeldir 1v1 cinematic şölen izletir ama epic de blood dlc'si yok sanırım

Geri