Yardım 2 k bütçeye mouse önerisi

Gagafa

80+
Reaksiyon skoru
102
Selamlar 2 k bütçem var bu mouse tam f/p gibi geldi atk a9 plus hem sensör hem bataryası olsun çok iyi almalımıyım iyi değilse aklımda

Darkmoush m3 v2
Mchose A5 ultra
vxe r1 se
Ajaj 159 pro
Atk a9 pro
Felan var önerilerinize açığım önerileriniz nedir ellerim 17-18 cm gibi bir şey açıkcası rahat bir tutuma sahibim palm gibi tutuyorum bana bu bütçeye alabileceğim en iyi mouse önerilerine açığım kullandığınız veya çok iyi bilginiz şunu al kesinlikle dediğiniz önerilere açığım ayrı bir dongle alamam birde mouse ile gelmiyorsa arkadaşlar onuda söyleyeyim

Atk a9 plus kullanıyorum çok memnunum pro da iyidir muhtemelen

Atk a9 plus kullanıyorum çok memnunum pro da iyidir muhtemelen
Benim içimde atk a9 plua gitti açıkcası hem bataryası çok yüksek hem özellikleri iyi geldi bir sorun yaşadınızmı hocam hiç sensör algılama vb sorun

Ortalama 1500 olacak şekilde bana da önerebilir misiniz? Bu bilinmedik markalara biraz ön yargılıyım. Marka olursa sevinirim ama iyi olduğuna güvendiğiniz az duyulmuş bir şey de olabilir. Kablosuz mümkünse

Ortalama 1500 olacak şekilde bana da önerebilir misiniz? Bu bilinmedik markalara biraz ön yargılıyım. Marka olursa sevinirim ama iyi olduğuna güvendiğiniz az duyulmuş bir şey de olabilir. Kablosuz mümkünse
Şuan 1600 e atk a9 plus al efsane bir şey indirim bitmeden kaçırma %3 İNDİRİM kodu var bide swar olması lazım

razer basilisk v3 x hyperspeed pilli olması haricinde hiçbir kusur olmayan elime cuk diye oturan mouse, diğer mouselere göre birazcık daha büyük benim en işime gelen olayı da bu.

Şuan 1600 e atk a9 plus al efsane bir şey indirim bitmeden kaçırma %3 İNDİRİM kodu var bide swar olması lazım
Bu firma garanti vs anlamında sıkıntılı diyorlardı sanki, yanlış mı hatırlıyorum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

atk a9 plus yerine bunlardan biri alınır mı peki ?

Bu firma garanti vs anlamında sıkıntılı diyorlardı sanki, yanlış mı hatırlıyorum?

Garanti almıyorlarsa sıkıntı o zman farklı bir şey yönelmek lazım

A9 Plus kullanıyorum, şarjı bitmiyor namussuzun.

Garanti almıyorlarsa sıkıntı o zman farklı bir şey yönelmek lazım
Yanlış hatırlıyo da olabilirim yalan olmasın

https://www.amazon.com.tr/Razer-RZ0...d_p=fda1733d-f0bd-497f-b6e4-b3b7aa91ddbb&th=1 daha yeni düştü fiyatı normalde 2800 civarı birşeydi kaçırmayın derim ben kullanıyorum 2 ay oldu herşeyiyle mükemmel
Pilli olması avantaj mı dezavantaj mı bi türlü çözemedim. Evde şarjlı pillerim de mevcut aslında..

Yanlış hatırlıyo da olabilirim yalan olmasın

Pilli olması avantaj mı dezavantaj mı bi türlü çözemedim. Evde şarjlı pillerim de mevcut aslında..
ben bir dezavantajını yaşamadım ama şarjlı daha iyi olur sanırım, ayrıca bluetooth modu da var günlük hayatta kullanmak istersen.( 2 aydır pili bitmedi)

Machenike l7 mix var. Hafif güzel bir mouse. BF1 oynuyorum akşamları daha bir sıkıntısını görmedim. Alalıdan beri sadece 1 kere 1 saat şarj ettim. 2.5 haftadır kullanıyorum:D

Machenike l7 mix var. Hafif güzel bir mouse. BF1 oynuyorum akşamları daha bir sıkıntısını görmedim. Alalıdan beri sadece 1 kere 1 saat şarj ettim. 2.5 haftadır kullanıyorum:D
Üstelik trimode, 3 şekilde de bağlanıyor.

Geri