alırken koklama testi de yapmak lazım heralde reis bundan sonra2.el monitör aldım ikinci monitör olarak eve getirdim pis ter kokusu ile ayak kokusu karışık gibi bir koku var nasıl giderilebilir plastikten bu koku
koklama testini yapamadık aldıgım yer dağınıktı zaten adamın donu başka yerde çorabı başka yerdeydi ev komple koktugu için dikkate almadım ölü pixel kırık çizik beklerken sıkıntı beklemediğim yerden geldi birbucuk yıl kullanmıs 5 yıl kullansa ne olurdu acabaalırken koklama testi de yapmak lazım heralde reis bundan sonraDışını güzelce detaylı bir temizlik lazımdır. İç kısımlara işlemişse bu koku içini açmak riskli. Yıllardır sigara içilen bir odada duran kasaya yeni fan takma gafletinde bulunmuştum. Allah affetsin felaket bir kirlilik ve koku vardı. Fanlar zift bağlamış siyah pisliklerle doluydu
İşin zor biraz kolay gelsin.
bizi kim kurtarıcak bu kokudanmonitörü kurtarmıssın
belki monitörün içine adamın kilodu kaçmıştır bir aç bak en iyisikoklama testini yapamadık aldıgım yer dağınıktı zaten adamın donu başka yerde çorabı başka yerdeydi ev komple koktugu için dikkate almadım ölü pixel kırık çizik beklerken sıkıntı beklemediğim yerden geldi birbucuk yıl kullanmıs 5 yıl kullansa ne olurdu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bizi kim kurtarıcak bu kokudan![]()
işin yoksa monitörle üstüne bir şey örtüp balkona çıkarsana sabaha kadar koku gideryapma şöyle şakalar rüyama girmesin![]()