Epic Games'ten oyun tercihi yardımı ?

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,402
Birikmiş puanlarla oyun almak istiyorum.
RDR 2 ücretsiz olur diye haberler vardı ama olmayacak sanırım.
The Last Of Us 1 yada RDR 2 den birini alacağım. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

rdr2 ye 2 defa şans verdim birader 2 saat anca oynayabildim oynayamadım desem yeridir nedense hiç sarmadı beni çok yordu çok yavaştı. yani 2 saat bile dayanamadım çünkü yani oyun bana iyi hissetirecek diye gidip 5-6 saatimi çöpe atıp oyuna şans verecek halim yoktu. acaba gene mi bir şans versem bu konuyu görünce önerileri falan bilemedim :D

Birikmiş puanlarla oyun almak istiyorum.
RDR 2 ücretsiz olur diye haberler vardı ama olmayacak sanırım.
The Last Of Us 1 yada RDR 2 den birini alacağım. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Film tadında bir gameplay istiyorsan tlou1 yok ben baş yapıt sayılan bir şey oynamak istiyorum dersen rdr2 ama şöyle bir şey var rdr2nin başındaki karlı bölüm bitene kadar diş sıkacaksın orayı geçene kadar oyun tosbağa hızında

rdr2 ye 2 defa şans verdim birader 2 saat anca oynayabildim oynayamadım desem yeridir nedense hiç sarmadı beni çok yordu çok yavaştı. yani 2 saat bile dayanamadım çünkü yani oyun bana iyi hissetirecek diye gidip 5-6 saatimi çöpe atıp oyuna şans verecek halim yoktu. acaba gene mi bir şans versem bu konuyu görünce önerileri falan bilemedim :D
Güzel şeyler zaman ister :)

Şans ver bende yavaş açılan oyunları sevmem ama bu oyun sağlam hocam genel olarak hantal bir yapısı var ama çok göze gelmiyor hikayesi sardığı için.

ilk birkaç saat zaten sıkabiliyor oyunu anlamaya çalışıyorsun falan ama ondan sonra akıp gidecek hikaye. oyunu bitirdim çok hoşuma gittiği için tekrar başladım bütün oyunları oynamadım ama galiba çoğu kişinin dediği gibi dünyanın en iyi oyunu olabilir.

Rdr2 ye 3 kere başladım. Hepsinde 2 saat oynayıp bıraktım. Oyun grafikleri felan herseyiyle şahane ama yavaşlık hissi beni sıkıyor. Türkiye de yaşıyoruz. Bu kadar yavaş oynanan oyuna dayanamıyorum. Gow oynamadiysan onu al . O da iyidir.

Rdr2 ye 3 kere başladım. Hepsinde 2 saat oynayıp bıraktım. Oyun grafikleri felan herseyiyle şahane ama yavaşlık hissi beni sıkıyor. Türkiye de yaşıyoruz. Bu kadar yavaş oynanan oyuna dayanamıyorum. Gow oynamadiysan onu al . O da iyidir.
Gow ve ragnarok u oynadım. Ilk defa bi oyunu çok sevdim bu kadar
Ben de rdr 2 yi birkaç kere korsan indirdim ama sarmadı. Hep sildim.
Herkes çok iyi diyor, acaba alsam mı diye dusundhm. Tlou yu da hiç oynamadım. Bilemedim

Herkes çok iyi diyor, acaba alsam mı diye dusundhm. Tlou yu da hiç oynamadım. Bilemedim
Tlou Al daha önce sarmadıysa

Arkadaşın varsa beraber oynayabileceğiniz oyun al hikayeleri paylaşımlıdan oynarsın Steam üzerinden

TLOU DA iyidir. ama paylaşımlı hesap da alabiilirsin. hikayesi çok uzun değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,331
Üyeler
187,029
Son üye
fffffffg
Geri