Sistem toplamak istiyorum bütçe 70-90K

zetas13

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe:
70000-90000

Paranın hakkını verecek en iyi performansı gösterebilecek(Oyun için) kasa almak istiyorum, ekipmanlar dahil değil.

Bu sistemi en iyi performansı verecek şekilde özelleştirebilirmisiniz bütçeye göre ben anlamıyorum bu işlerden.
Tercihlerim:
- 1 TB SSD
- Anakart Kasaya uyumlu olsun yeter
- LCD ekran sıvı soğutucu önerisi parasının hakkını verecek şekilde olsun
- AMD veya intel fark etmez sisteme uyumlu olsun
- Tercihen Corsair Vengeance RGB 32GB 2x16GB ram
Bu sistem yerine öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.

bütçe yetiyorken bu daha mantıklı kasa değiştirilmeli sadece
1767445673751.webp

Geçen 72K ya 14600KF, Z790 anakart ve 5070 Ti lı sistem alınıyordu. Bence ufaktan beklemede kal 85K ya 9070XT sistem alınmaz.

Geçen 72K ya 14600KF, Z790 anakart ve 5070 Ti lı sistem alınıyordu. Bence ufaktan beklemede kal 85K ya 9070XT sistem alınmaz.
Bir süre daha bekleyecem ,paylaştığım sistem hakkında düşünceleri merak ettim fiyatına değecekse bakabilirim

Bir süre daha bekleyecem ,paylaştığım sistem hakkında düşünceleri merak ettim fiyatına değecekse bakabilirim
Rezalet bir sistem, o fiyata o donanımlar facia. Ticaret bakanlığında yetkili olsam incehesap a soruşturma açarım o derece.

80K ya sistem satıyor işlemci çöp, anakart çöp, kasa psu çöp, sıvı soğutma çöp, 5070 de 3 fanlı modellerin en vasatı. Dişe dokunur tek SSD ve ramler var onlar da bu çöp kovasını kurtarmaya yetmez.

Dediğim gibi geçen 72K ya fersah fersah daha iyi bir sistem satıldı.

Rezalet bir sistem, o fiyata o donanımlar facia. Ticaret bakanlığında yetkili olsam incehesap a soruşturma açarım o derece.

80K ya sistem satıyor işlemci çöp, anakart çöp, kasa psu çöp, sıvı soğutma çöp, 5070 de 3 fanlı modellerin en vasatı. Dişe dokunur tek SSD ve ramler var onlar da bu çöp kovasını kurtarmaya yetmez.

Dediğim gibi geçen 72K ya fersah fersah daha iyi bir sistem satıldı.
Hocam sen diyince daha tedirgin oldum şimdi hangi hazır sistemi almam gerekiyor bilmiyorum, dediğin gibi çöp çıkabilir sistem de önerdiğin özelleştirmeye açık sistem var mı

Hocam sen diyince daha tedirgin oldum şimdi hangi hazır sistemi almam gerekiyor bilmiyorum, dediğin gibi çöp çıkabilir sistem de önerdiğin özelleştirmeye açık sistem var mı
Dostum şuan bir sistem yok ama takipte kal forumu, güzel sistemler düşüyor özellikle vatandan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,365
Üyeler
187,664
Son üye
jamesscarterr
Geri