lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,874
iş görüyor mu kaliteli mi ki bu modelBenim sogutucu geldi; v2 versiyon, alım yapanlara uzun ömürlü kullanım dilerim, hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
iş görüyor mu kaliteli mi ki bu modelBenim sogutucu geldi; v2 versiyon, alım yapanlara uzun ömürlü kullanım dilerim, hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
güle güle kullan hocamHocam ocypus su monte ettim güzel duruyor ve sessiz çok şükür
güle güle kullan hocam
kurulum yapmadım ama kalitesi genel olarak hosuma gitti. ilk çıktığı günden beri takip ettiğim bi sogutucuydu sanırım 2024 bahsediyorumiş görüyor mu kaliteli mi ki bu model
Hocam bitfinex de geldi ama kutuyu açmadımkurulum yapmadım ama kalitesi genel olarak hosuma gitti. ilk çıktığı günden beri takip ettiğim bi sogutucuydu sanırım 2024 bahsediyorumf/p olarak almak bugüne nasipmiş.
Evet benim ki de geldi bugün aynısı şükür ^^Benim sogutucu geldi; v2 versiyon, alım yapanlara uzun ömürlü kullanım dilerim, hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
v2 zaten yazmıyor kutu tasarımı değişti 240mm de oradan anlarrsın. benimki gibiyse sorun yok.Bitfenix cube sıvı soğutmanın kutusunun üstünde v2 yazmıyor? İdefix üzerinden aldım?
Özelden yazdımv2 zaten yazmıyor kutu tasarımı değişti 240mm de oradan anlarrsın. benimki gibiyse sorun yok.
yük altında kaç derece işlemci?Ürün benimde elime geçti. 7500f ile konu sahibi arkadaşın dediği gibi antartikayı yaşıyorum. Soru varsa cevaplamaya çalışırım.Alıntıyı görüntüle
Şu an Wukong oynuyorum 57-59 derecelerde geziyor 7500f. İşlemci tabanlı oyunlarda da maksimum 65 gördüm.yük altında kaç derece işlemci?