Vatan rtx 5060 39.000 TL sistem yardım

sistemden bağımsız wifi ve Bluetooth özelliği olmuyor genelde bu tarz sistemlerde onun için wifi ve bluetooth adaptörü alıyorsunuz ikisini ortalama 800 liraya falan alabilirsiniz galiba

sistemden bağımsız wifi ve Bluetooth özelliği olmuyor genelde bu tarz sistemlerde onun için wifi ve bluetooth adaptörü alıyorsunuz ikisini ortalama 800 liraya falan alabilirsiniz galiba
Dışarıdan takılan anten şeklinde mi inanın bu konuda hiçbir bilgim yok uygulamalı şekilde internette video var mı acaba

bütçeniz max ne kadar çıkar taksitli sistem olsa mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dışarıdan takılan anten şeklinde mi inanın bu konuda hiçbir bilgim yok uygulamalı şekilde internette video var mı acaba
Screenshot_208.webp

direk kasanın usb bölümüne takılıyor küçük bir şey

bütçeniz max ne kadar çıkar taksitli sistem olsa mesela

Alıntıyı görüntüle
direk kasanın usb bölümüne takılıyor küçük bir şey
Mesela bir de BİMde böyle bir sistem satışta 50.000 TL’ye kadar düşünüyorum BM’deki sistem full deniyor tam sistem Bluetooth Wi-Fi hatta windows 11 home ile birlikte geliyor ama bir arkadaş kafamı karıştırdı RAM hz SSD hz falan dedi bilmiyorum

Mesela bir de BİMde böyle bir sistem satışta 50.000 TL’ye kadar düşünüyorum BM’deki sistem full deniyor tam sistem Bluetooth Wi-Fi hatta windows 11 home ile birlikte geliyor ama bir arkadaş kafamı karıştırdı RAM hz SSD hz falan dedi bilmiyorum
muhtemelen monster sistemden bahsediyorsunuz direk söyleyeyim alınmaz buna bakabilirsiniz 9 taksit var

windows bluetooth falan bunlar çok basit işler onlara takılmayın

Bluetoth ta mı bu şekilde ayrı ayrı yani tek bir parça hem Bluetooth hem Wi-Fi olanları da var mı
aynı şekilde küçük bir şey kasanın arkasına takarsınız

bu arada oyun içinse kabloyla kullanmanız çok daha iyi olur

muhtemelen monster sistemden bahsediyorsunuz direk söyleyeyim alınmaz buna bakabilirsiniz 9 taksit var

windows bluetooth falan bunlar çok basit işler onlara takılmayın
Son bir şey rica ediyorum sizin gibi Bilgili arkadaşlar olmasa uygun fiyata hakkını veren sistemler de olamaz muhtemelen bu fiyat aralığında rtx 5060 yada -5060 ti yoksa rx9060 xt en doğru seçenek mi çünkü bu hissetmiş olduğun kafamı karıştırdı dediğim arkadaş ben olsam AMD tercih etmem dedi inanın pek bilgim yok bir haftadır arasıra araştırıp bir sistem almaya çalışıyorum

Son bir şey rica ediyorum sizin gibi Bilgili arkadaşlar olmasa uygun fiyata hakkını veren sistemler de olamaz muhtemelen bu fiyat aralığında rtx 5060 yada -5060 ti yoksa rx9060 xt en doğru seçenek mi çünkü bu hissetmiş olduğun kafamı karıştırdı dediğim arkadaş ben olsam AMD tercih etmem dedi inanın pek bilgim yok bir haftadır arasıra araştırıp bir sistem almaya çalışıyorum
arkadaşınız muhtemelen bu işlerin içinde değil kulaktan dolma bilgilerle amd tercih etmem demiş
5060 8gb güçsüz bir kart ve 8gb olması nedeniyle yetersiz kalıyor
5060ti 16gb ve 9060xt arasında 5060ti bir tık daha önde ama fiyat olarak yaklaşık 7-8k daha pahalı
o yüzden bu bütçede en mantıklı kart kesinlike 9060xt 16gb

yılbası oncesi alsaydınız hocam ya.
50k dusunuyorsan 5070 sistemler vardı o zamanda +3 pesine taksit.

onlar daha gelmez :(
aynen hocam, walla, son yıllardaki en iyilerden biriydi..
55k ya 32gb hyper212 li zotac solid 5070 i aldım. bankadan da +2 taksit aldım 5 taksit pesin fiyatına..
bu devirde pesine 5 taksit imkansıza yakın yani, dedigin gibi..

Geri