hawk fab v6 kullanıyorum önerebilirim ama bence baş yastığı iyi değil ve gıcırtı problemi oluyor bazen yağlanmadığında herhalde.sırt yastığı fena değildi ama ben hafızalı yastık aldım arkama onu kullanıyorum o yüzden tam yorum yapamam. Kol kısımları ise bence baya güzel iş yapıyor. Kumaş olanı dışında almanızı önermem birde.Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 10 yıl kullandığım sandalyem hayatını yitirdi. 5-10k bandında indirimde veya fiyat performans bir sandalye arıyorum. 185 boy 93 kilo. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam hawk konusunda kararsız kaldım. Şuan fazla popüler duruyo millet sanki ondan dolayı alıyor tam emin olamadım. Hakkında kötü yorum da gördüm bir sürü.hawk fab v6 kullanıyorum önerebilirim ama bence baş yastığı iyi değil ve gıcırtı problemi oluyor bazen yağlanmadığında herhalde.sırt yastığı fena değildi ama ben hafızalı yastık aldım arkama onu kullanıyorum o yüzden tam yorum yapamam. Kol kısımları ise bence baya güzel iş yapıyor. Kumaş olanı dışında almanızı önermem birde.
Öncelikle deri yerine kumaş almaya bak. Xdrive Akdeniz Kumaş, Xdrive Hira, Exvega Andromeda modellerini öneririm.. Exvega Andromeda kullanıyorum 3 yıldır sorunsuz. 1.75 boy 93 kiloyum.Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 10 yıl kullandığım sandalyem hayatını yitirdi. 5-10k bandında indirimde veya fiyat performans bir sandalye arıyorum. 185 boy 93 kilo. Yardımlarınızı bekliyorum.
throne dikaktimi çekti yorumları falan fena değil gibi duruyor. ama yeni bir marka sizce problem çıkar mıhawk future, titanseat throne veya andromeda bak bence