Sistem toplamak istiyorum bütçe 70-90K

kasayı ve soğutucuyu başka marka seçin göz zevkinize göre gamepower ve James Donkey olmasın rami de patriot seçin 700tl farkla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sistem daha mantıklı gibi
İlk buna baktım ama kasası hoşuma gitmedi biraz daha yüksekliği düşük olan tercih ediyorum

kasayı ve soğutucuyu başka marka seçin göz zevkinize göre gamepower ve James Donkey olmasın rami de patriot seçin 700tl farkla

bu sistem daha mantıklı gibi
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci

COLORFUL BATTLE AX B650M-E PRO V14 DDR5 7600MHz mATX

Patriot Viper Venom 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram

Kingston NV3 SNV3S/1000G 1TB 6000/4000MB/s Gen 4x4 NVMe SSD Disk (Bulk)

Frisby FC-9550G 850W 80+ Bronze 7x120MM ARGB FAN Mid Tower ATX Siyah Gaming Kasa
Lian Li Galahad II LCD SL-INFINITY 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu
Son durum bu

İlk buna baktım ama kasası hoşuma gitmedi biraz daha yüksekliği düşük olan tercih ediyorum

Son durum bu
frisby kasa da olmaz hocam :D

ayrıca o soğutucuya da gerek yok bütçe varsa ram yükselsin onun yerine

frisby kasa da olmaz hocam :D

ayrıca o soğutucuya da gerek yok bütçe varsa ram yükselsin onun yerine
Soğutucu işini sonraya da bırakabilirim lcd istiyorum onun dışında 16gb yeterli olur mu 32gb yaparsam 10k birden artıyor

Soğutucu işini sonraya da bırakabilirim lcd istiyorum onun dışında 16gb yeterli olur mu 32gb yaparsam 10k birden artıyor
hocam valla sistem içime sinmedi benim hiç bence siz biraz bekleyin güzel bi sistem çıksın

Takipte kalayım pekala, önerdiğin kanal var mı hocam güvenilir biri
siz forumu takipte kalsanız yeter güzel bir sistem gelirse sıcak fırsatlar kategorisine konusu açılıyor

İnceledim hocam bu sistemi darboğaz olmayacak şeklinde mi topladın yoksa öylesin rastgele mı kafamı karıştırdı bakarken
darbogaz olmayacak sekilde topladim. sadece ufak tefek degisiklikler yapilabilir.

ssd de kioxia isiniyor diyorlar +300tlye wd blue alinabilir.

psuda 750w sinir dersen +1.5kya 850w alinabilir.

sogutucuda da +1kya pearless assassin modeliyle degistirilebilir.

onun haricinde tmaam sistem.

darbogaz olmayacak sekilde topladim. sadece ufak tefek degisiklikler yapilabilir.

Teşekkürler hocam

Hocam burda sayfalarda gezerken bir arkadaş bu sistemi toplamış bu sistemi nasıl buluyorsun performansı, fiyatı ve darboğaz yapmaması açısından veya senin topladığın sistem mi bu sistemi mi tercih ederdin?

Hocam burda sayfalarda gezerken bir arkadaş bu sistemi toplamış bu sistemi nasıl buluyorsun performansı, fiyatı ve darboğaz yapmaması açısından veya senin topladığın sistem mi bu sistemi mi tercih ederdin?
9070xt nin dengi 5070ti dir. 5070 degil. eger amac sadece oyun oynamaksa 7800x3d ve 9070xt 9700x ve 5070 kombosundan daha performansli olacaktir.

Geri