Öneri Razer Kablosuz Klavye Önerisi 10.000 TÜRK Lirası

Reaksiyon skoru
7
Bütçe : 10.000 TÜRK Lirası
Öncelik olarak marka tercihim "Razer" çünkü Viper V3 Pro ve BlackShark V2 Pro kullanıcısıyım, set olsun mantığındayım.

Razer Blackwidow V3 Mini almayı düşündüm ama green switch istediğimden emin değilim bir de phantom keycapsler yok sanırım.

Razer "KABLOSUZ" klavye istiyorum yurtdışı olur temiz 2.el olur herhangi alabileceğim alternatif bir yol olur çünkü bulamıyorum.

Razer harici önerilere de açığım ama gerçekten bu paranın hakkını verecek bir ürün arıyorum.

Son düzenleme:
Öncelik olarak marka tercihim "Razer" çünkü Viper V3 Pro ve BlackShark V2 Pro kullanıcısıyım, set olsun mantığındayım.

Razer Blackwidow V3 Mini almayı düşündüm ama green switch istediğimden emin değilim bir de phantom keycapsler yok sanırım.

Razer kablosuz klavye istiyorum yurtdışı olur temiz 2.el olur herhangi alabileceğim alternatif bir yol olur çünkü bulamıyorum.

Razer harici önerilere de açığım ama gerçekten bu paranın hakkını verecek bir ürün arıyorum.
sana fikrim hangi tur oyubnlar oynuyorsun bilmiyorum ama bir manyetik bi tane aliminyum kasa klavye alirdim 10 k ya

Razer kablosuz klavye istiyorum yurtdışı olur temiz 2.el olur herhangi alabileceğim alternatif bir yol olur çünkü bulamıyorum.

10.000 lira ney naptın asusun üstünde ekranı olan bi klavye var bu kadar param olsa ondan alırım:blobdance: da 3

10.000 lira ney naptın asusun üstünde ekranı olan bi klavye var bu kadar param olsa ondan alırım:blobdance: da 3
asus rog azoth elinde asus ürünleri yoksa set dizmek dışında alınmaz gereksiz pahalı .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlla razer istiyorsan huntsman v3 pro alabilirsin ama bu fiyata çok daha iyi klavyeler alınabilir bunu da göz önünde bulundur.

Razer'ın rezil overpriced ürünlerini almanı önermem. Daha adam akıllı scanrate bile vermiyorlar. Boyut tercihin nedir ve ne için kullanacaksın?

asus rog azoth elinde asus ürünleri yoksa set dizmek dışında alınmaz gereksiz pahalı .

İlla razer istiyorsan huntsman v3 pro alabilirsin ama bu fiyata çok daha iyi klavyeler alınabilir bunu da göz önünde bulundur.
Önceliğim razer ve kablosuz olması birde %60 falan klavye düşünüyorum kafam çok karışık :/

Önerin için teşekkür ederim kafamda yedekte

Razer'ın rezil overpriced ürünlerini almanı önermem. Daha adam akıllı scanrate bile vermiyorlar. Boyut tercihin nedir ve ne için kullanacaksı
Dediklerini çok anlamadım ama derdim razer %60 veya bir tık daha büyük olabilir özellikle kablosuz bir klavye başka derdim yok kompakt bir şey istiyorum ama razer istiyorum işte dediğim gibi "Viper V3 Pro ve BlackShark V2 Pro" kullanıyorum yalnız kalmasınlar tek yazılım kullanayım falan filan biraz da takıntı :confused:

Lol cs valorant
Razer hunstman v3 pro
1767549489477.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,544
Üyeler
187,696
Son üye
9Duce