Öneri Asus Nitro V16 AI, 5060 alınır mı?

Quelin

80+
Reaksiyon skoru
3
Forumlarda okuduklarıma göre eski aylarda yazılımsal birtakım problemleri varmış. (oyundan çıkınca donma, ekran kartları arasında geçiş sıkıntısı, beyaz perde, aldığı gün servise gönderen vs.) Ama ürün hakkında pek bir yorum yok, bir elin parmaklarını geçmiyor sorun yaşayanlar. Sorun şu ki, ürün hakkında görüş bildirenler sadece olumsuz deneyim yaşayanlar.

Zamlanmadan önce maximum 60.000 bandında bir laptop almak istiyorum. Makineye şu an muadil olarak Gamegaraj X7T modeli var.

Toplulukta bu bilgisayarı kullanan var mı, tavsiye eder mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

Acer bir gecede 10.000₺ zamlandı hocam. Game Garaj Slayer X7T sipariş ettim, gelmesini bekliyorum. @talisca1903
Az önce fiyata baktım o yüzden ddim zaten :) güle güle kullanın hocam. Bende Asus tuf f16 fx608jh rv010 aldım az önce geldi cihazın oda sıcaklığına alışmasını bekliyorum kurmak için :D

Hocam o model ile slayer arasında kalmıştım. Konu üzerinden haberleşelim, olası bir olunsuz durumda iade edip onu almayı düşünebilirim.

Forumlarda okuduklarıma göre eski aylarda yazılımsal birtakım problemleri varmış. (oyundan çıkınca donma, ekran kartları arasında geçiş sıkıntısı, beyaz perde, aldığı gün servise gönderen vs.) Ama ürün hakkında pek bir yorum yok, bir elin parmaklarını geçmiyor sorun yaşayanlar. Sorun şu ki, ürün hakkında görüş bildirenler sadece olumsuz deneyim yaşayanlar.

Zamlanmadan önce maximum 60.000 bandında bir laptop almak istiyorum. Makineye şu an muadil olarak Gamegaraj X7T modeli var.

Toplulukta bu bilgisayarı kullanan var mı, tavsiye eder mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

60 dan fazla etmez bu sakın almayın. O kadar kaliteli bir cihaz değil. 75e 5070TI lısı satılmıştı 2 hafta önce.

Bu ikisinden biri daha mantıklı olur.

Hocam o model ile slayer arasında kalmıştım. Konu üzerinden haberleşelim, olası bir olunsuz durumda iade edip onu almayı düşünebilirim.
Arkadaşın attığı cihaza paranız yetiyorsa onuda alabilirsiniz gamegaraj da sıkıntı olursa.

Hocam X7T’yi 32GB ram özelleştirmesi ile aldığım için üstteki hocamın attığı cihazla üç aşağı beş yukarı aynı fiyata geldi. Game Garaj, her ne kadar uzun kullanan birisi olmasa da , 2.5k ekranı ve termal soğutma pedleri ile birlikte beni kendine çekmeyi başardı. 2 sene garanti de bana güven verdi açıkcası :) Ben de şans verdim. 07.00’de sipariş verdim. 09.00’da kargoya vermişlerdi bile. Hızlı çalıştıklarını söyleyebilirim şimdilik.

Geri