SultanQQ
80+
- Reaksiyon skoru
- 198
✓ Penis şakasıçok şeyin altına girip o işin altından kalktın sen şüphem yok
Başka check kaldı mı? Az daha zorlasan ermiş olacaksın hoşgörü dininde.
✓ Penis şakasıçok şeyin altına girip o işin altından kalktın sen şüphem yok
bakış açısı bence✓ Penis şakası
Başka check kaldı mı? Az daha zorlasan ermiş olacaksın hoşgörü dininde.
Yok genel görüş bence. Haklı bir argüman hiçbir şey diyemedim. Gerçekten de sirius için ölçü birimi uydurmanla "ahahah senin vajinan var ve bu çok aşağılık bir şey ahahah" tamamen hakiki müslümandan beklenecek bir davranıştı.bakış açısı bence
Normal nasıl oluyor tutmuyor sonuçta.Farklı sayılar sadece yakın duruyorlar o kadartamam bu küsüratlar gayet normal google sayıları değiştiriyor bazen aynı tıpkı kelvin olayı gibi gerçi onu henüz paylaşmadım. yani milyonluk değişimler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
her yıl güneşin kelvin ısısını 3 arttırıp 2 düşürüyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasa verilerine girersen daha sabit sonuç bulursun ve daha az güncellenir
bakış açısı iğrendim zorla inandıran yok ilmi konuya düzgün konuş sana cevap vermeyeceğimYok genel görüş bence. Haklı bir argüman hiçbir şey diyemedim. Gerçekten de sirius için ölçü birimi uydurmanla "ahahah senin vajinan var ve bu çok aşağılık bir şey ahahah" tamamen hakiki müslümandan beklenecek bir davranıştı.
Aynen kanka zorla inandıramayıp nelerin altına yatmışsındır ahahaha ile süper bir kapanış oldu. O kadar düzgün bir dil ki haklısın ben abes kaçtım. Bir de imasından kaçıyor bari omurgan olsun. Sonucunu en azından burada çekemeyeceksen de umarım hesap günü uğraşırsın.bakış açısı iğrendim zorla inandıran yok ilmi konuya düzgün konuş sana cevap vermeyeceğim
ELHAMDULİLLAH! kimse ne zorla imana gelir nede zorla çıkar seçimine saygılıyım düzgün konuş konuyu suistimal etme başka cevap yokAynen kanka zorla inandıramayıp nelerin altına yatmışsındır ahahaha ile süper bir kapanış oldu. O kadar düzgün bir dil ki haklısın ben abes kaçtım. Bir de imasından kaçıyor bari omurgan olsun. Sonucunu en azından burada çekemeyeceksen de umarım hesap günü uğraşırsın.
rahim astarını paylaştım şimdi öncekilerede bakabilirsinizBu aydın, ermiş arkadaşı tebrik ediyorum. Kalan 145 mucizeyi merakla bekliyor olacağım hocam![]()
Hocam, siz de gerçekten ayrı bir şaka gibisiniz. Geçen gün konumda sizinle tartıştığımızda cinsiyetinize laf ettiğimi, düşmanlık yaptığımı söylediniz; şimdi de aynı şeyi başkasına söylüyorsunuz. Açıkçası, siz “cinsiyetime saldırdın” diyene kadar kadın olduğunuzu bilmiyordum, aklımdan bile geçmemişti.Yok genel görüş bence. Haklı bir argüman hiçbir şey diyemedim. Gerçekten de sirius için ölçü birimi uydurmanla "ahahah senin vajinan var ve bu çok aşağılık bir şey ahahah" tamamen hakiki müslümandan beklenecek bir davranıştı.
İlginç olan nedir ki adamla dini konuşma yapıyoruz sen seks de yapıyorsundur diyor aşağılayıcı bir tabirle. Sen de durup dururken insanları öldürmemeleyiz konuşmasında "sen erkek gibi dövemezsin biz döveriz ahahah erkekler konuşmaz" diye cevap verdin.Hocam, siz de gerçekten ayrı bir şaka gibisiniz. Geçen gün konumda sizinle tartıştığımızda cinsiyetinize laf ettiğimi, düşmanlık yaptığımı söylediniz; şimdi de aynı şeyi başkasına söylüyorsunuz. Açıkçası, siz “cinsiyetime saldırdın” diyene kadar kadın olduğunuzu bilmiyordum, aklımdan bile geçmemişti.
Ancak anladığım kadarıyla, geçmişte baya bi cinsiyetinize saldırılmış ki; bu da sizde bir travma oluşturmuş. Bu yüzden her tartışmada cinsiyetinize saldırıldığını düşünüyorsunuz.
Destek almanız iyi olur.
sen yahudi dedin ben sadece ona cevap verdim yemin ederim herşeyim üzerine eğer sen küfür zannettiysen milyarlarca defa yalvarır özür dilerim kul hakkı çünküİlginç olan nedir ki adamla dini konuşma yapıyoruz sen seks de yapıyorsundur diyor aşağılayıcı bir tabirle. Sen de durup dururken insanları öldürmemeleyiz konuşmasında "sen erkek gibi dövemezsin biz döveriz ahahah erkekler konuşmaz" diye cevap verdin.
Burada ilginç ve travmalı olan siz oluyorsunuz. Small dck energy dediğimiz durum. Ben bir şey yazdığımda sen uzunsun sen şişmansın sen kadınsın diyce cevap veren birine ne anlatıyorsun dediğimde bunu diyen mi ilginç oluyor. Tam olarak normal görmen için görmemiş gibi yapıp susup gitmeli miyim? O zaman mı barışık olacağım ? Açıklarsan öyle davranayım.