Yardım Cs2 de hangi bıçağı seçmeliyim sizce ?

GrrBzl

80+
Reaksiyon skoru
75
Bütçe
10000
Beyler selam elimdeki ak ve bıçağı satıp 8k bakiye oluşturdum. Üstüne 2k daha atabilirim sizce hangi bıçağı tercih etmeliyim?

-Avcı bıçağı Tiger tooth 6.3k
-Bayonet boşel 7.2k
-Talon 8.3k
-Avcı bıçağı gamma doppler 10.3k

Talonun animasyonu beğendim ancak gamma doppler görünce bir kafam karıştı.

Ekler

• 1000055527.webp
    1000055527.webp
    410.7 KB · Hit: 66
  • 1000055529.webp
    1000055529.webp
    335.5 KB · Hit: 64
  • 1000055531.webp
    1000055531.webp
    434 KB · Hit: 66
  • 1000055533.webp
    1000055533.webp
    455.2 KB · Hit: 66
Bunlar arasından avcı gamma doppler ve tiger toothtan birini seçerdim görüntü olarak, pala bıçağı kaplan dişi'ye de bak

Bunlar arasından avcı gamma doppler ve tiger toothtan birini seçerdim görüntü olarak, pala bıçağı kaplan dişi'ye de bak
Pala benlik değil hocam, Avcı bıçağı Tiger tooth alayım diye siteye girdim sonumuz gamma doppler a kadar uzandı 😅

Görünüş olarak dopplerı tercih ederdim ama sezon bitmedi büyük bir güncelleme bekleniyor fiyatların ne olacağı mechul biraz ben beklerdim şahsen

Görünüş ve keyif alma açısından huntsman gamma veya talon
Piyasa açısından huntsman gamma veya huntsman tiger
Ben huntsman gamma alırdım

Görünüş olarak dopplerı tercih ederdim ama sezon bitmedi büyük bir güncelleme bekleniyor fiyatların ne olacağı mechul biraz ben beklerdim şahsen
Ya hocam şans yok bizde almayız şimdi uçar gider başımıza iş almayalım djzjxjxjxj
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görünüş ve keyif alma açısından huntsman gamma veya talon
Piyasa açısından huntsman gamma veya huntsman tiger
Ben huntsman gamma alırdım
Eyvallah hocam sağolasın, Tiger alıp awp ye yaban ateşi çekerim diye düşünmüştüm ama para dopplera gidecek gibi 😅

Ya hocam şans yok bizde almayız şimdi uçar gider başımıza iş almayalım djzjxjxjxj

Eyvallah hocam sağolasın, Tiger alıp awp ye yaban ateşi çekerim diye düşünmüştüm ama para dopplera gidecek gibi 😅
Huntsman Gamma Doppler + Broken Fang Gloves Jade + AWP Green Energy + AK-47 Wintergreen (craftlı) yapılabilir para olursa.

Bowie knife tavsiye ederim eskiden tek el iken güzel durmuyordu ama animasyonu çift el olduğundan beri favorim

dediğin bıçakların hepsini kullandım ben bayonet öneririm animasyonu çok iyi sıkmıyor talonun çekişi uzun sürüyor kolay sıkıyor huntsman da fena değil

dediğin bıçakların hepsini kullandım ben bayonet öneririm animasyonu çok iyi sıkmıyor talonun çekişi uzun sürüyor kolay sıkıyor huntsman da fena değil
Huntsman gamma doppler kovalamaya çalışıyorum şimdilik hocam. Talon favorim aslında ama görünüş berbat cidden

Bowie knife tavsiye ederim eskiden tek el iken güzel durmuyordu ama animasyonu çift el olduğundan beri favorim
Bakayım hocam eyvallah

Huntsman Gamma Doppler + Broken Fang Gloves Jade + AWP Green Energy + AK-47 Wintergreen (craftlı) yapılabilir para olursa.
Eldiveni yeni sattım hocam renk uyumu falan çok takılan biri olmadığım için bıçağı kaliteli alıp parça parça takılmayı düşünüyorum.

Geri