Öneri PXN'in Yeni Direct Drive Direksiyon Setleri Gaming.Gen.tr'de Listelendi

Gaming.gen.tr de VD4-VD6 V10 Pro ve V10 Ultra'lar listelenmiş. Bunlar diğer ithalatçılar Gelbura ve Euas'tan bağımsız kendileri ithal ediyor olabilir. Mchose, Akko gibi markaları kendileri ithal ediyorlar çünkü. Eğer gaming.gen'e de geliyorsa fiyat rekabeti açısından iyi olacaktır. PXN'in yeni serilerini almak isteyenler Gaming.gen'i arayıp ne zaman stoklarda olacağını sorabilir. Tahminimce onların ürünleri de bu ay gelecek partilerin içindedir.

Alıntıyı görüntüle
V10u ve vd4 un farkı ne tam olarak hocam? Birde vd4 25k olur demissinizde vd6 zaten 25k değil miydi

V10u ve vd4 un farkı ne tam olarak hocam? Birde vd4 25k olur demissinizde vd6 zaten 25k değil miydi
VD6 hiç bir zaman 25k olmadı hocam. Ben önsiparişle alırken dahi 26k idi. Sonra fiyatı 30'a çıktı zaten. VD4 ise şuan 25K ama debriyaj pedalı takılamayan ilk üretim versiyonu. Gaming gen tr'nin getireceği sette hem masa bağlantı aparatı kutu içinde hem de debriyaj uyumlu.
VD 4 hem malzeme kalitesi hem pedal hem de güç olarak V10 Pro'dan üstün.

VD6 hiç bir zaman 25k olmadı hocam. Ben önsiparişle alırken dahi 26k idi. Sonra fiyatı 30'a çıktı zaten. VD4 ise şuan 25K ama debriyaj pedalı takılamayan ilk üretim versiyonu. Gaming gen tr'nin getireceği sette hem masa bağlantı aparatı kutu içinde hem de debriyaj uyumlu.
VD 4 hem malzeme kalitesi hem pedal hem de güç olarak V10 Pro'dan üstün.
O zaman ben vd4 ile karıştırmışım pardon. Vd6 da fren kiti ve manyetik shifter mı ne onlar çok hoşuma gitti aslında. Ama bir yandanda geçen konuştuğumuz r5 mevzusu kafamı kurcalıyor.

O zaman ben vd4 ile karıştırmışım pardon. Vd6 da fren kiti ve manyetik shifter mı ne onlar çok hoşuma gitti aslında. Ama bir yandanda geçen konuştuğumuz r5 mevzusu kafamı kurcalıyor.
Hocam R5 2 gün önce 27k'ya satılıyordu Pazaramada. Ben bir kaç yere yazdım da keşke alsaydınız. Bir daha o fiyata ineceğini hiç sanmıyorum. VD6 ile aynı fiyatta olunca da VD6 tercih etmek daha mantıklı oluyor. Sadece ben demiyorum Reddit'te ikisini de kullanmış bir kullanıcı söylüyor :D

Ekran görüntüsü 2026-01-06 201245.webp

Hocam R5 2 gün önce 27k'ya satılıyordu Pazaramada. Ben bir kaç yere yazdım da keşke alsaydınız. Bir daha o fiyata ineceğini hiç sanmıyorum. VD6 ile aynı fiyatta olunca da VD6 tercih etmek daha mantıklı oluyor. Sadece ben demiyorum Reddit'te ikisini de kullanmış bir kullanıcı söylüyor :D

Alıntıyı görüntüle
:_)

Görsem bile zordu hocam ya. Ben yaza doğru düşünüyorum çünkü. O zamana belki yeni kösler çıkar fiyatlar uçar ya da düşer bilemiyorum ama yüksek ihtimal ılki.. Peki ne kadar fiyat farkı olursa r5 ne kadar olmazsa vd6 alınır sizce?

:_)

Görsem bile zordu hocam ya. Ben yaza doğru düşünüyorum çünkü. O zamana belki yeni kösler çıkar fiyatlar uçar ya da düşer bilemiyorum ama yüksek ihtimal ılki.. Peki ne kadar fiyat farkı olursa r5 ne kadar olmazsa vd6 alınır sizce?
VD6'da bu dediğim güçlü olması gibi özelliklerin yanında kutudan fren sertleştirme kiti de çıkıyor. Moza'da fiyatı yaklaşık 3k. Bu kit olmadan frenler çok yumuşak kalıyor. Yani aynı fiyatta dahi olsalar VD6 aslında 3k daha ucuza daha güçlü olan model olmuş oluyor.

VD6'da bu dediğim güçlü olması gibi özelliklerin yanında kutudan fren sertleştirme kiti de çıkıyor. Moza'da fiyatı yaklaşık 3k. Bu kit olmadan frenler çok yumuşak kalıyor. Yani aynı fiyatta dahi olsalar VD6 aslında 3k daha ucuza daha güçlü olan model olmuş oluyor.
O zaman moza r5 3k daha ucuz olursa o mu alınır? Birde 2k civarına falan vatanda var sanırım.

Yani ikisi de üzmez hangisi ucuzsa o alınır.

fiyatları biliyorum buraya yazmam doğru olur mu emin değilim

Nedir fiyatlar merak ettim 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gördüm fiyatları. Almak isteyenler tetikte olsun bence.

Pxn VD6 27.000 TL
Pxn VD4 21.000 TL

Pxn VD4 Fiyatı Çok İyi Kaçırmayın Derim.
Çıkarsa şaşırmam bekledim bekledim moza aldım ya..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,102
Üyeler
187,929
Son üye
lmao8438
Geri