Jumbum sitesin çöktü mü

Reaksiyon skoru
37
Jumbumdan 3 tane tl lcd fan spiariş etmiştim kargoya vs verdiler mi göremiyorum site acilmiyor cökmüş müdür? Mesaj atmislar 2 güne kargoya vercez diye. Tezgah olmasın? Kdkhdgsk

Fahiş fiyatlar var ordan neden aldin
3 tane tl lcd reverse aldım bayadır bakıyodum reverse olmayan 3lü setler 7.5 8di reverseler 9k idi simdi 15kya hepsiburadada bir saticida var. Ben de gittim 3 fanı tekli pakette jumbumdan daha ucuza aldım. Jumbumda her sey pahali degildi bu arada.

3 tane tl lcd reverse aldım bayadır bakıyodum reverse olmayan 3lü setler 7.5 8di reverseler 9k idi simdi 15kya hepsiburadada bir saticida var. Ben de gittim 3 fanı tekli pakette jumbumdan daha ucuza aldım. Jumbumda her sey pahali degildi bu arada.
sinerji arada stok geçiyor orayı ve pckolik takip et. jumbumdan ürün alınmaz uzak dur! ben pckolikten 7k ya aldım

sinerji arada stok geçiyor orayı ve pckolik takip et. jumbumdan ürün alınmaz uzak dur! ben pckolikten 7k ya aldım
Tl lcd yok hocam hicbir yerde. 15k ya var. Bende de o11 vision compact var yan tarafı reverse ariyorum o yüzden bulunmuyor

Ekler

• 16003.webp
    16003.webp
    78.2 KB · Hit: 99
kafan çok ağrıyacak... jumbum gibi sıkıntılı firmalardan uzak durmanı tavsiye ederim halen. LCD fanlar sürekli bozuluyor 2 ay sonra bozulunca muhattap bulamazsan üzülürsün. benim şahsen 2 ayda bozuldu incehesaba yolladım adamlar distrübütere yolladı kendileri hallettti her şeyi. Aynı ilgiyi jumbum da bulamayacaksın....

kafan çok ağrıyacak... jumbum gibi sıkıntılı firmalardan uzak durmanı tavsiye ederim halen. LCD fanlar sürekli bozuluyor 2 ay sonra bozulunca muhattap bulamazsan üzülürsün. benim şahsen 2 ayda bozuldu incehesaba yolladım adamlar distrübütere yolladı kendileri hallettti her şeyi. Aynı ilgiyi jumbum da bulamayacaksın....
Fanları satadan mı bagladin güce anakarttan mı cabuk bozulmasinda etkili oluyormus o is. Fan ayarı yaptın mı l connectten %100e cikmayacak sekilde ayarlı mı. 3k'lık fan alcaz bozulur diye kısıyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumlarda bakindim jumbumdan yana sorun yasayan olmamis cok.

Fanları satadan mı bagladin güce anakarttan mı cabuk bozulmasinda etkili oluyormus o is. Fan ayarı yaptın mı l connectten %100e cikmayacak sekilde ayarlı mı. 3k'lık fan alcaz bozulur diye kısıyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumlarda bakindim jumbumdan yana sorun yasayan olmamis cok.
hayır edge hub kullanıyorum brom. bütün fanlarım edgehuba bağlı lianlinin

Ekler

• IMG_1633.webp
    IMG_1633.webp
    1.2 MB · Hit: 65
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,999
Üyeler
187,605