Öneri GTX 1080 2 Model Arasında Kararsız Kaldım

gtx 1000 serisine nvdia driver destegini kesti oyun oynayamazsınız o yüzden nvdia alacaksan minimum rtx 2000 alman lazım
GTX 700 serisinin de Driver desteği kesildi değil mi ?

GTX 700 serisinin de Driver desteği kesildi değil mi ?
Gtx tüm serilerine kesildi sadece güvenlik güncellemesi alıcak oyun güncellemesi almayacak oda kısa süreli olucak sonra Eol a geçecek gtx serileri

Arkadaşlar merhaba bütçem 5000₺ gtx 1080 almaya karar verdim Lütfen bütçeni yükseltip şunu al demeyin imkanım olsa zaten yaparım ama 5000₺ ye önerdiğiniz kart varsa değerlendiririm

Kararsız kaldığım modeller:

1. MSİ AERO GTX 1080

2. MSİ GAMİNG X GTX 1080

Not: 1 Gaming x i bir bilgisayarcı satmak da ve kutusu var mı yok mu belli değil Furmark da 6 DK da 64 derece görmüş

Not: 2 Aero olan model oldukça temiz kutulu ve satıcı ile konuştuğumda sıfır fazla kullanılmadı dedi onunda furmark da sıcaklığı 68 Dereceydi kaç dakikaydı bilmiyorum
1000 serisi şuan alınmaz bence. Fiyat arttırmana gerek yok da RTX 2060 veya RX 5700XT gibi kartlara bak en az onlar da o civarda satılıyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gtx tüm serilerine kesildi sadece güvenlik güncellemesi alıcak oyun güncellemesi almayacak oda kısa süreli olucak sonra Eol a geçecek gtx serileri
16 serisi hariç 😀

Geri