25 yaş altındaysan selfy'e kayıt olabilirsin yine deprime için alınamıyor degil mi , tüh
Kanka ben eklemeye calisinda tekrar dene diyorNe işe yarıyor bu? Bynogame'e 250 lira gelmesine rağmen ne almaya kalksam 'Bakiyeniz, ödeme kanalından kontrol edilip 10 dakika içinde aktifleşecektir.' diyor. 2 saati geçti zaten.
Aynısını diyor nedenBir hata oluştu! Tekrar deneyiniz
hocam e pin tarzı şeyler alınmıyor bakiyenizi satmayı düşünürseniz hesap bilgisi atarsanız 100tlden alırımNe işe yarıyor bu? Bynogame'e 250 lira gelmesine rağmen ne almaya kalksam 'Bakiyeniz, ödeme kanalından kontrol edilip 10 dakika içinde aktifleşecektir.' diyor. 2 saati geçti zaten.
CS oynuyorsan oradan kaplama alırsınNe işe yarıyor bu? Bynogame'e 250 lira gelmesine rağmen ne almaya kalksam 'Bakiyeniz, ödeme kanalından kontrol edilip 10 dakika içinde aktifleşecektir.' diyor. 2 saati geçti zaten.
Kodlar kaçlik 125 mi tanesielimde 3 adet kod var fazladan fiyat teklifi nedir?
Hocam Türk Telekomlu olmak gerekiyor demiTÜRKTELEKOM SELFLİLİER SAĞ ALTTAKİ SEKMEDEN BANA ÖZEL KISMINDAN BYNOGAME KODLARINI ALIP KULLANABİLİR İSTER PLAY KOD İSTER STEAM CÜZDAN KOD ALIN
KULLANMAYANLAR YAZSIN DEĞERİNDE ALIRIM
https://www.selfy.com.tr/kampanyalar/bynogame
Hallettim hocam. Razer Gold 250'lik aldım. Onu da başka siteden sattım.hocam e pin tarzı şeyler alınmıyor bakiyenizi satmayı düşünürseniz hesap bilgisi atarsanız 100tlden alırım