🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

playstation store kodu aldım kod ne kadar sürede gelir acaba bilen varmı

Tercihen hayrına vermek isteyen olursa veya satan olursa ulaşabilir, teşekkürler:blobdance:

Ne işe yarıyor bu? Bynogame'e 250 lira gelmesine rağmen ne almaya kalksam 'Bakiyeniz, ödeme kanalından kontrol edilip 10 dakika içinde aktifleşecektir.' diyor. 2 saati geçti zaten.

Kod kullanılmıyor neden olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne işe yarıyor bu? Bynogame'e 250 lira gelmesine rağmen ne almaya kalksam 'Bakiyeniz, ödeme kanalından kontrol edilip 10 dakika içinde aktifleşecektir.' diyor. 2 saati geçti zaten.
Kanka ben eklemeye calisinda tekrar dene diyor

Bir hata oluştu! Tekrar deneyiniz
Aynısını diyor neden

hocam e pin tarzı şeyler alınmıyor bakiyenizi satmayı düşünürseniz hesap bilgisi atarsanız 100tlden alırım

CS oynuyorsan oradan kaplama alırsın

elimde 3 adet kod var fazladan fiyat teklifi nedir?
Kodlar kaçlik 125 mi tanesi

TÜRKTELEKOM SELFLİLİER SAĞ ALTTAKİ SEKMEDEN BANA ÖZEL KISMINDAN BYNOGAME KODLARINI ALIP KULLANABİLİR İSTER PLAY KOD İSTER STEAM CÜZDAN KOD ALIN
KULLANMAYANLAR YAZSIN DEĞERİNDE ALIRIM
https://www.selfy.com.tr/kampanyalar/bynogame
Hocam Türk Telekomlu olmak gerekiyor demi

Bynogamede nereye yazıyoruz kodları ya bulamadım 10dk dir arıyorum

Geri