Hangi siteden sattınız hocam, çoğu site 1000tl çekim ücreti yapmış minimum miktarıHallettim hocam. Razer Gold 250'lik aldım. Onu da başka siteden sattım.
Hangi siteden sattınız hocam, çoğu site 1000tl çekim ücreti yapmış minimum miktarıHallettim hocam. Razer Gold 250'lik aldım. Onu da başka siteden sattım.
bendede aynı şekilde hata oluştu diyor istersen satabilirimbilgim yok valla satarsanız alırım ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
25 altı
Vatangame'de 750 TL imiş. Hesapta bakiye vardı zaten üstüne bu geleni ekleyip çektimHangi siteden sattınız hocam, çoğu site 1000tl çekim ücreti yapmış minimum miktarı
nasıl sattın hocam bilgi verirmisinHallettim hocam. Razer Gold 250'lik aldım. Onu da başka siteden sattım.
FORUMDAŞLARRRRR SAOLSUNN250t tamam sıkıntı yokta 5 dolarlık Steam kod bitmiş sitede![]()
Team fortress key alıp pazarda sat. Cüzdan kodundan daha kârlı hatta. Hem içerde bakiye de kalmaz250t tamam sıkıntı yokta 5 dolarlık Steam kod bitmiş sitede![]()
Bundanmı?Team fortress key alıp pazarda sat. Cüzdan kodundan daha kârlı hatta. Hem içerde bakiye de kalmaz
Turktelekomda bir daha şifre vere tıklayıp aliyorsunsms ile yaptım, kod geldi girdim 125 verdi 2. nasıl oluyo