PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

tamam o zaman ikinci soru bu attığımı mı alayım yoksa az daha koyup v10 ultra mı plastik pedal sıkıntı olur mu
ne yapacağına bağlı simrace giricem süre kasıcam diyosan v10 ultra daha arcade takılcaksan pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VD4’le çok farkı var mı hocam aradaki farka değer mi?
VD4 moza r3 ün dengi alınır bence, bende moza r5 var torku baya iyi 3-4nm de yeterli olacaktır

PNX de çok sorun yaşadık. Muadillerine göre daha uygun fiyatlı ama alırken bir kere de olsa düşünün derim. Üst modellerini kullanmadım gerçi.

VD4’le çok farkı var mı hocam aradaki farka değer mi?
Evet hem malzeme kalitesi hem tork değeri ve pedallar bakımından sonuna kadar değer. 20K'lara çıkamayanlar için V10 Pro ve Ultra önerebilirim.

v10 pro güzel mi nasıl

PNX de çok sorun yaşadık. Muadillerine göre daha uygun fiyatlı ama alırken bir kere de olsa düşünün derim. Üst modellerini kullanmadım gerçi.
Üst modellerinin eski PXN modelleri ile alakası yok hocam. Bu modeller Moza ile aynı üretim kalitesinde. Ayrıca PC yazılım desteği de var oyunlarda uyum sorunu yok. Ben VD6 kullanıyorum daha çalışmadığı oyun olmadı.

Volkancım sen beni takip ederdin bu nasıl soru böyle :D o attığın dişli model onu kimseye önermiyorum. V10 Pro ve Ultra Direct Drive olanları. Vites için de 3-5k arası bir bütçe ayır. Aciliyeti de yok vitesin önce direksiyonun tadına bak sonra alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,773
Üyeler
187,569
Son üye
roser04
Geri