Çözüldü✓ Rx580 8gb Var bende cpu yanmış

MazeCan

80+
Reaksiyon skoru
1
Rx580 cpu yandı tamir etirdim diyolar 2 3 ay anca gider yaptırdıgım yer dedi yeni cpu taktık sıfır gibi oldu hicbirsey anlamadım anlatabilirmisiniz

Bu işlem doğru yapılmazsa çok fazla dayanmaz ama çipi değiştirdik diyorlarsa uzun süre kullanırsınız.

Rx580 cpu yandı tamir etirdim diyolar 2 3 ay anca gider yaptırdıgım yer dedi yeni cpu taktık sıfır gibi oldu hicbirsey anlamadım anlatabilirmisiniz
çip çıkma değilse ki öyledir üretimi yok kurşunsuz lehim topları kullanıldıysa götürür ama çıkma çip kurşunlu lehim attılarsa çok dayanmaz o kart birde her şeyi geçtim o kart kaç para ki zaten gittiniz tamir ettirdiniz temiz kart parası masraf çıkmıştır ona

çip çıkma değilse ki öyledir üretimi yok kurşunsuz lehim topları kullanıldıysa götürür ama çıkma çip kurşunlu lehim attılarsa çok dayanmaz o kart birde her şeyi geçtim o kart kaç para ki zaten gittiniz tamir ettirdiniz temiz kart parası masraf çıkmıştır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok küçük bi yanık varmış mercimekten bile küçük dedi ondan yaptırdım

Çok küçük bi yanık varmış mercimekten bile küçük dedi ondan yaptırdım
o zaman çip değişmemiştir kapasitor vs değişmiştir ne çıktı fiyat sana

Hocam aslında hala vermedim kartı yarın götürecem yanına yaptırmıyayım mı degmez mi sadece dedi ufak yanık var
değmez çok fazla fiyat çekmiş aynı bu şekilde yanık halde ilana koyup satabilrisin aynı karttan veya bütçene göre daha iyi bir kart almak daha mantıklı

biraz daha koyup temiz 2. elden alınabiliyor kazıklanmışsın diyebilirim
kazık değil kanka tamir ücretleri böyle sadece tamir ettirilecek kart değil diyelim

max 5k bütçem var önderdiginiz kart varmı hocam
bu paraya 1660 süper falan alıyorsun artık piyasa çok saçmaladı

Hocam aslında hala vermedim kartı yarın götürecem yanına yaptırmıyayım mı degmez mi sadece dedi ufak yanık var
yaptırma kanka al iade sat o şekilde kart kaç para zaten

max 5k bütçem var önderdiginiz kart varmı hocam
biraz daha zorlayıp 5000-6000 tl bandında rx 6600 alırsan seni rahatlıkla götürür 5000-5500 bandında rx 5700xt de bakılabilir nvidia tarafında fiyatlar fazla uçuk

300-500e sat o halde loto oynamak gibi
5k bandına belki üstüne 6600 1660s kovalamak daha mantıklı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,274
Üyeler
187,480
Son üye
Vadi
Geri