çip çıkma değilse ki öyledir üretimi yok kurşunsuz lehim topları kullanıldıysa götürür ama çıkma çip kurşunlu lehim attılarsa çok dayanmaz o kart birde her şeyi geçtim o kart kaç para ki zaten gittiniz tamir ettirdiniz temiz kart parası masraf çıkmıştır onaRx580 cpu yandı tamir etirdim diyolar 2 3 ay anca gider yaptırdıgım yer dedi yeni cpu taktık sıfır gibi oldu hicbirsey anlamadım anlatabilirmisiniz
çip çıkma değilse ki öyledir üretimi yok kurşunsuz lehim topları kullanıldıysa götürür ama çıkma çip kurşunlu lehim attılarsa çok dayanmaz o kart birde her şeyi geçtim o kart kaç para ki zaten gittiniz tamir ettirdiniz temiz kart parası masraf çıkmıştır
o zaman çip değişmemiştir kapasitor vs değişmiştir ne çıktı fiyat sanaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok küçük bi yanık varmış mercimekten bile küçük dedi ondan yaptırdım
1500tl tamir etirdim iyi mi fiyatı acabao zaman çip değişmemiştir kapasitor vs değişmiştir ne çıktı fiyat sana
biraz daha koyup temiz 2. elden alınabiliyor kazıklanmışsın diyebilirim1500tl tamir etirdim iyi mi fiyatı acaba
Hocam aslında hala vermedim kartı yarın götürecem yanına yaptırmıyayım mı degmez mi sadece dedi ufak yanık varbiraz daha koyup temiz 2. elden alınabiliyor kazıklanmışsın diyebilirim
değmez çok fazla fiyat çekmiş aynı bu şekilde yanık halde ilana koyup satabilrisin aynı karttan veya bütçene göre daha iyi bir kart almak daha mantıklıHocam aslında hala vermedim kartı yarın götürecem yanına yaptırmıyayım mı degmez mi sadece dedi ufak yanık var
max 5k bütçem var önderdiginiz kart varmı hocamdeğmez çok fazla fiyat çekmiş aynı bu şekilde yanık halde ilana koyup satabilrisin aynı karttan veya bütçene göre daha iyi bir kart almak daha mantıklı
kazık değil kanka tamir ücretleri böyle sadece tamir ettirilecek kart değil diyelimbiraz daha koyup temiz 2. elden alınabiliyor kazıklanmışsın diyebilirim
bu paraya 1660 süper falan alıyorsun artık piyasa çok saçmaladımax 5k bütçem var önderdiginiz kart varmı hocam
yaptırma kanka al iade sat o şekilde kart kaç para zatenHocam aslında hala vermedim kartı yarın götürecem yanına yaptırmıyayım mı degmez mi sadece dedi ufak yanık var
biraz daha zorlayıp 5000-6000 tl bandında rx 6600 alırsan seni rahatlıkla götürür 5000-5500 bandında rx 5700xt de bakılabilir nvidia tarafında fiyatlar fazla uçukmax 5k bütçem var önderdiginiz kart varmı hocam