Bilgici Bilim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 479
Smith, A. R., Visioli, F., Frei, B., & Hagen, T. M. (2008). Lipoic acid significantly restores, in rats, the age‐related decline in vasomotion. British Journal of Pharmacology, 153(8), 1615-1622.
Ijdo, J. W., Baldini, A., Ward, D. C., Reeders, S. T., & Wells, R. A. (1991). Origin of human chromosome 2: an ancestral telomere-telomere fusion. Proceedings of the National Academy of Sciences, 88(20), 9051-9055. (Konu sahibinin saçmaladığını da buradan ispat edebiliriz)
Ayriyeten bu ikisi de yine evrimi insanlara anlatmak için yazılmış yazılar. Hepsini Türkçeye çevirebilirsin.
Evidence for Evolution ‹ OpenCurriculum
opencurriculum.org
Lütfen üşenme ve vakit bulunca oku. Daha sonra bana evrimin olmadığını ispat eden 1 tane akademik çalışma makale vb. göster bende okuyum (Link atma APA formatında alıntı at.)
Filogeni ile meydan okuyorum
basit etkili kısa ve kışkırtıcı.
daha yeni kanıtlayıcı kanıtlar gösterirsen sevinirim özellikle ilki epey yeniymiş (genede okuyacağım dert etme)
Evrimcilik kendini test etmez. Kanıtladığını iddia ettiği süreci test etmez. Evrimcilik bilimsel bir teori veya hipotez değildir. Sanırım onun bilim yaptığını iddia eden ama yapmayan bir sözde bilim olduğunu söyleyebilirsiniz. Ancak bu, yetersizlikten ve bilimin ne olduğunu anlamamaktan kaynaklanmaktadır.
Bir biyoloji süreci, aynı süreci kullanarak o süreci test etmelidir. Böylece bir test. Bunun doğru olsa bile bunu yapmanın çok zor olduğunu kabul ediyorum. Çok kötü. Evrimciliğin en büyük kusuru, saçma sapan mutasyon/seçilim anlatısı olmamıştır. Sadece bilimsel metodoloji yasalarına uymamasıdır.
Ben burada yapıyorum ve kimse evrimciliğin bir tahminden ve ikincil konulardan gelen ikincil iddialardan daha fazlası olduğuna dair harika, iyi veya iyiye yakın bir argüman sunmuyor.
Evrimcilik kimseyi iyileştirmez veya bir şeyleri ayakta tutmaz, bu yüzden hatasından sıyrılır. Aslında Newton öncesi sadece bir spekülasyon.