Yorgun_Ayi2
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
İkisinin arasındaki fark nedir müsaitsen?
msi ben tercih etmezdim şahsen. 11 faz günümüzde yeterli gelmeyebilir. Asus rogdaki 17 faz x3d işlemcilerde dahil piyasadaki hepsini besler. Asusu alması daha iyi olur.
Teşekkürler fikir için planımda benimde bu vardı desteklenmiş oldubeyaz istiyosanız direk Asus rog strix b850-G alabilirsiniz. Matx anakart am5 istediğin gibi olacaktır.
ikisi arasındaki fark çok az. ama Msida faz sayısı Asusa göre az. Asusdaki faz sayısı ile işlemciler rahat beslenir.İkisinin arasındaki fark nedir müsaitsen?
Epeyde iki adet uyumlu yazıyordu onun için şuanlık kasayı da değiştirmedim bu arada oda muamma https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/msi-mag-pano-m100r-pz.htmlikisi arasındaki fark çok az. ama Msida faz sayısı Asusa göre az. Asusdaki faz sayısı ile işlemciler rahat beslenir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Matx istemenizin özel bi sebebi varmıdır peki hocam? kasanızın boyutu desteklemediğindenmi kaynaklı? çünkü bu bütçelerde ATX boyutlu anakart daha mantıklı olacaktır. eğer ATX destekleyen kasaya Matx takarsanızda çok garip gözükmekte.
Psu altta olan modeli olduğundan kaynaklı Matx destekliyor. bi farklı modeli vardı psu arkaya takılıyodu. o modelde ATX desteği vardı. o durum biraz üzdü. ilerde kasa değiştirirseniz Matx biraz sırıtadabilir.Epeyde iki adet uyumlu yazıyordu onun için şuanlık kasayı da değiştirmedim bu arada oda muamma https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/msi-mag-pano-m100r-pz.html
Peki kasa öneriniz varmıdır 360mm desteklesinPsu altta olan modeli olduğundan kaynaklı Matx destekliyor. bi farklı modeli vardı psu arkaya takılıyodu. o modelde ATX desteği vardı. o durum biraz üzdü. ilerde kasa değiştirirseniz Matx biraz sırıtadabilir.
kasa için ne kadar bütçe düşünüyosunuz peki hocam?Peki kasa öneriniz varmıdır 360mm desteklesin
Siz kullandığınız veya bildiğiniz en iyi kasayı önerin şuanlık bir fiyat düşünmedim onun için ama psusu olmasına gerek yokkasa için ne kadar bütçe düşünüyosunuz peki hocam?