YKS'ye nasıl hazırlanılır?

Waxweiler

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, herkese iyi günler dilerim.
Ben şu anda meslek lisesi bilişim teknolojileri alanında, yazılım geliştirme dalında son sınıf öğrencisiyim. Bu zamana kadar hiç ders çalışmadım. Sınava sayısal alanda girmeyi düşünüyorum, bu sene elimden gelen her şeyi yaparak tekrar sınava girip mühendislik kazanmam mümkün mü, bunu merak ediyorum.

Temelim sıfır. Sıfırdan başlayan bir öğrenci için kitap önerileriniz nelerdir?

Günlük programım şu şekilde: Haftanın 3 günü stajdayım ve saat 17.30'da işten çıkıyorum. Eve gelmem genellikle 18.20–18.30 civarında oluyor. Haftanın diğer 2 günü okulum var, bu günlerde de eve geliş saatim genelde 17.30–17.45 civarında oluyor.
Hafta sonları ise tamamen boşum ve evdeyim.

Bu programa göre bana tavsiyelerde bulunabilir misiniz?

Temel 0
Burda 5 ay kalmış
Ve haftanın her günü müsait değilsiniz
Sihirli değnek vs. olmadan imkansız gibi bişey

Temel 0
Burda 5 ay kalmış
Ve haftanın her günü müsait değilsiniz
Sihirli değnek vs. olmadan imkansız gibi bişey
bende farkındayım birazcık en azından seneye olan temelimi atıp 5 ay içinde nekadar yapabilirisem okadar iyi

Beni yanlış anlamazsanız seneye girmeyi bir düşünün derim ben sizin yerinizde olsam 5 6 ay tyt abanır yazdan itibarende aytye yoğunluk verirdim seneye derece h.o Bende bu sene(2025) girdim. Mezuna bırakan biri olarak pişman değilim. Hocam üstteki arkadaşların dediği gibi oturun çalışın kervan yolda dizilir. Ayrıca başkalarını değil kendizi dinleyin.

Matematik için Şenol Hoca'nın Start matematik kitabını bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,000
Üyeler
187,607
Son üye
Elyvision
Geri