Rotangar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,105
bir şey olmaz anakart aldığım adam bunun iki katı taşırmıştı macunu etrafını izopropil alkol ile işlemci soket deliğinide çok kaçma varsa iğne ile dibe deydirmeden çok hassas şekilde çıkar tak işlemcini. Sıkıntı olmaz.Arkadaslar kasamdaki bircok parcayi yeni bir kasaya aktariyodum.Stok fanı söktüm sivi sogutma takicaktim.Baktim macun taşmiş kenarlara işlemciyi cikarayim bi dedim.Goruntu bu.Az daha sola giderse sokete giricek ne yapmam lazim.Kaldim böyle.
Hocam izopropil aljol suan yok beklemekte istemedigimden toplu igne kürdan ve hafif limon kolonyasi damlattigim kulak copuyle temizlemeye calistim son hali şöyle.Işlemciyi direkt ustuen takabilirmiyim kolonya icin fln bekliyimmi.Birşe
bir şey olmaz anakart aldığım adam bunun iki katı taşırmıştı macunu etrafını izopropil alkol ile işlemci soket deliğinide çok kaçma varsa iğne ile dibe deydirmeden çok hassas şekilde çıkar tak işlemcini. Sıkıntı olmaz.
Tamamen kuruduğuna emin olmadan takma, soket içlerine bir şey kaçmamış zaten sıkıntı olmaz.Hocam izopropil aljol suan yok beklemekte istemedigimden toplu igne kürdan ve hafif limon kolonyasi damlattigim kulak copuyle temizlemeye calistim son hali şöyle.Işlemciyi direkt ustuen takabilirmiyim kolonya icin fln bekliyimmi.
Emin olmak icin ne yapmak lazim 10dk beklesem yetermi ucuculugu icin veya sureci hizlandirmak icin kurutma makinasi falannTamamen kuruduğuna emin olmadan takma, soket içlerine bir şey kaçmamış zaten sıkıntı olmaz.
amd de sorun olmaz macunm kaliteliyse de iletken değildir, ama peçeteyle sil nazıkceArkadaslar kasamdaki bircok parcayi yeni bir kasaya aktariyodum.Stok fanı söktüm sivi sogutma takicaktim.Baktim macun taşmiş kenarlara işlemciyi cikarayim bi dedim.Goruntu bu.Az daha sola giderse sokete giricek ne yapmam lazim.Kaldim böyle.
1 saat bekle ne olur ne olmaz, çok acilse tak gitsinEmin olmak icin ne yapmak lazim 10dk beklesem yetermi ucuculugu icin veya sureci hizlandirmak icin kurutma makinasi falann
Son hali halkinda ne dusunuyosunuz hocam guncelledim temizledigim halini.Hemen ustte mevcut.Kolonya kurumasini bekliyorum termal macunumda grizzly Kryonautamd de sorun olmaz macunm kaliteliyse de iletken değildir, ama peçeteyle sil nazıkce
kolonyalar yaklaşık %20 su içerdiğinden dolayı tam olarak kuruduğundan emin olmadan açma. Ayrıca su içerdiği için oksitlenme riski de var.Hocam izopropil aljol suan yok beklemekte istemedigimden toplu igne kürdan ve hafif limon kolonyasi damlattigim kulak copuyle temizlemeye calistim son hali şöyle.Işlemciyi direkt ustuen takabilirmiyim kolonya icin fln bekliyimmi.