8k civarlarına 1tb m2 ssd önerisi

Rochroa

80+
Reaksiyon skoru
45
anakartım Asus Prime B450M-K II anakartıma uygun 1tb ssd önerisi var mı hocalar

Samsung 990 pro yada WD SN850X. anakartında pasif soğutucu yoksa soğutuculu bloklu alananı almalısın. şayet bunlar çok iyi ssd'ler ve ısınır bloksuz. 990 pro incehesapta indirime gircek soğutuculu 8k civarlarında olursa alabilrsin

anakartım Asus Prime B450M-K II anakartıma uygun 1tb ssd önerisi var mı hocalar
ankartınız gen 4.0 deteklemiyor b450 anakartlar gen 3.0 destekli o yüzden en uygun marka 1 tb ssd yi almanız kafi

Bence 8k verilmez 1tb ssdye hocam bütçe artarsa 11kya 2tb güzel ssdler var onlara bak bence.
valla hocam 8k ya zor çıkardım bütçeyi öyle söyliyeyim 500gb ile zar zor idare ediyorum sürekli bir şeyleri sil indir falan ama artık yetti ya 1tb a yükseltmem lazım en azından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ankartınız gen 4.0 deteklemiyor b450 anakartlar gen 3.0 destekli o yüzden en uygun marka 1 tb ssd yi almanız kafi
öneriniz var mı hocam?

pcie 3 destekliyor sanırım o anakart bence 2 tb dramsiz almalısın sistem yükseltince yeni sisteme de takarsın
fiyatları ne alemde hocam bütçem kısıtlı çünkü.

ben benimkini 7k almıştım 2tb. piyasa kötü brom....
çok zor hocam ya çok zor:cry:

valla hocam 8k ya zor çıkardım bütçeyi öyle söyliyeyim 500gb ile zar zor idare ediyorum sürekli bir şeyleri sil indir falan ama artık yetti ya 1tb a yükseltmem lazım en azından

öneriniz var mı hocam?

öneriniz var mı hocam?

gen 3.0 artık üretilmedigi için bu ürüne bir göz atabilrisiniz

gen 3.0 artık üretilmedigi için bu ürüne bir göz atabilrisiniz

hocam SDD den fazla anlamam da ürün pişman etmez değil mi? fiyatı düşük geldi. ekstra olarak dram olması ve dram olmamasının ne farkı var? son olarak şu anki 500gb ssd mi de satmak yerine ekstra olarak anakartımda uygun bir şekilde değerlendirmek isterim 2. bir m2 ssd slotum yok fakat dönüştürücü falan ile çözebilir miyiz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,870
Üyeler
188,003
Son üye
ramsakk
Geri