Bence 8k verilmez 1tb ssdye hocam bütçe artarsa 11kya 2tb güzel ssdler var onlara bak bence.anakartım Asus Prime B450M-K II anakartıma uygun 1tb ssd önerisi var mı hocalar
ankartınız gen 4.0 deteklemiyor b450 anakartlar gen 3.0 destekli o yüzden en uygun marka 1 tb ssd yi almanız kafianakartım Asus Prime B450M-K II anakartıma uygun 1tb ssd önerisi var mı hocalar
ben benimkini 7k almıştım 2tb. piyasa kötü brom....Bence 8k verilmez 1tb ssdye hocam bütçe artarsa 11kya 2tb güzel ssdler var onlara bak bence.
pcie 3 destekliyor sanırım o anakart bence 2 tb dramsiz almalısın sistem yükseltince yeni sisteme de takarsınanakartım Asus Prime B450M-K II anakartıma uygun 1tb ssd önerisi var mı hocalar
valla hocam 8k ya zor çıkardım bütçeyi öyle söyliyeyim 500gb ile zar zor idare ediyorum sürekli bir şeyleri sil indir falan ama artık yetti ya 1tb a yükseltmem lazım en azındanBence 8k verilmez 1tb ssdye hocam bütçe artarsa 11kya 2tb güzel ssdler var onlara bak bence.
öneriniz var mı hocam?ankartınız gen 4.0 deteklemiyor b450 anakartlar gen 3.0 destekli o yüzden en uygun marka 1 tb ssd yi almanız kafi
fiyatları ne alemde hocam bütçem kısıtlı çünkü.pcie 3 destekliyor sanırım o anakart bence 2 tb dramsiz almalısın sistem yükseltince yeni sisteme de takarsın
çok zor hocam ya çok zorben benimkini 7k almıştım 2tb. piyasa kötü brom....
valla hocam 8k ya zor çıkardım bütçeyi öyle söyliyeyim 500gb ile zar zor idare ediyorum sürekli bir şeyleri sil indir falan ama artık yetti ya 1tb a yükseltmem lazım en azından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öneriniz var mı hocam?
fiyatları ne alemde hocam bütçem kısıtlı çünkü.
çok zor hocam ya çok zor![]()
pttavm iyi değil tebilon daha iyidir galibahocam pttavm den şuana kadar hiç ürün almadım güvenilir mi?
gen 3.0 artık üretilmedigi için bu ürüne bir göz atabilrisinizvalla hocam 8k ya zor çıkardım bütçeyi öyle söyliyeyim 500gb ile zar zor idare ediyorum sürekli bir şeyleri sil indir falan ama artık yetti ya 1tb a yükseltmem lazım en azından
öneriniz var mı hocam?
fiyatları ne alemde hocam bütçem kısıtlı çünkü.
çok zor hocam ya çok zor![]()
hocam SDD den fazla anlamam da ürün pişman etmez değil mi? fiyatı düşük geldi. ekstra olarak dram olması ve dram olmamasının ne farkı var? son olarak şu anki 500gb ssd mi de satmak yerine ekstra olarak anakartımda uygun bir şekilde değerlendirmek isterim 2. bir m2 ssd slotum yok fakat dönüştürücü falan ile çözebilir miyiz?gen 3.0 artık üretilmedigi için bu ürüne bir göz atabilrisiniz
![]()
Kingston 2TB NV3 M.2 NVMe SSD Okuma 6000MB / Yazma 5000MB-SNV3S/2000G Uygun Fiyatları ile Tebilonda
KINGSTON Marka Kingston 2TB NV3 M.2 NVMe SSD Okuma 6000MB / Yazma 5000MB-SNV3S/2000G Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com